2777
2789
عنوان

خونم کثیفه

55 بازدید | 10 پست

خونه بهم ریخته و کثیفه اما اصلا حال ندارم بلند شم تمیز کنم خودم بیشتر دارم عذاب میکشم هیی دوشنبه خونه را تمیز کردم نمیدونم چمه

شوهرمم خونه نیس با بچه ها تنهاییم الان دوساعته توی گوشی ام چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارادتو قوی کن یه اهنگ بزار قبلش چای بخور .یا هرچی دوسداری .من اجاق گاز و با تمام نیرو تمیز کردم جارو کشیدم .الان خستم ولی ارزششو داشت

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

ارادتو قوی کن یه اهنگ بزار قبلش چای بخور .یا هرچی دوسداری .من اجاق گاز و با تمام نیرو تمیز کردم جارو ...

لته درس کردم خوردم بعد یه قوری ام چایی خوردم و همچنان انرژی صفر هیی اصلا زن تنبلی نیستم نمیدونم امروز چمه

لته درس کردم خوردم بعد یه قوری ام چایی خوردم و همچنان انرژی صفر هیی اصلا زن تنبلی نیستم نمیدونم امرو ...

امروز حال نداری بیخیال .چون حالت بد میشه .امروز برو با بچها بیرونی جایی حال و هوات عوض شه .از فردا ایشالله

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

امروز حال نداری بیخیال .چون حالت بد میشه .امروز برو با بچها بیرونی جایی حال و هوات عوض شه .از فردا ا ...

خودمم توی همین فکرم من در هفته سه بار از ریشه خونه را تمیز میکنم الان پامیشم ظرفا را میشورم بعد جارو برقی را تمیز میکنم برای فردا

منم شوهرم نباشه حال ندارم بلند بشم تمیزکاری کنم

خخخ من اگه شوهرم خونه باشه نمیتونم کار کنم از بس غرغروعه مثلا میگه کی بالای کابینت میبینه که تمیز میکنع درکی از اینکه که اونجا چرب شده ندارع کلا