2777
2789
عنوان

چه جوری بگم

167 بازدید | 23 پست

یکی از فامیلامای دورمون میخواد بیاد خونمون چه جوری از رو بوسی فرار کنم؟ هر بار منو میبینه بوس میده و اینا ولی من بدم میاد

اقا هست بی ادب هست

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دور بهش سلام کن و وقتی خواست دست بده حتی دست هم نده خودتو بکش عقب اونجوری میفهمه که بوس هم نباید ...

آفرین

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
از دور بهش سلام کن و وقتی خواست دست بده حتی دست هم نده خودتو بکش عقب اونجوری میفهمه که بوس هم نباید ...

دست رو که زشته ندم دست میاره جلو اخه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

همون دستم نده

من با یک نفر این کار رو کردم؛ ۱۳ سالم بود دستشو آورد جلو توی جمع، من دست ندادم.

بنده خدا جلوی جمع خیط شد کلی هم خانواده دعوام کردن ولی حد و حدودش رو یاد گرفت. ته دلم راضی بود.

غریبه نبود ولی نامحرم بود.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

خب بیاره تو خودتو بکش عقب اینجوری حدشو میفهمه

دست بدی میکشتت جلو بوست هممیکنه

بزار ناراحت بشه باید بالاخره از یه جا بفهمه تو خوشت نمیاد دیگه

منم خیلی بارها شده مهمون خواسته رو بوسی کنه همینکارو کردم زور که نیست عزیزم بالاخره هر ادمی اختیار بدن خودشو ک داره تو دلت نمیخواد بوست کنه خب نزار و این اجازه رو بهش نده حتی دست هم نده تا بفهمه خوشت نمیاد