2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

62 بازدید | 8 پست

من تخمدان پلی کیستیک دارم یعنی هر ماه کیست ایجاد میشه بعضی وقتا کیست خیلی بزرگ در میاد و تخمدانم خیلی درد میکنه عذاب میکشم هر ماه عادت ماهیانه میشم پارسال پنج ماه نتونستم بشم یعنی سه ساله من تخمدان پلی کیستیک دارم ولی خداروشکر از امسال به موقع هر ماه عادت ماهیانه میشم یه ماهه کیست درد میکنه خونریزی دارم ولی نمیدونم عادت ماهیانه هست یا ترکیدن کیسته ولی چند روز اول خیلی لخته خون میومد الان کم شده اما بازم درد تخمدان شدید دارم روز اول پریود هم دردم خیلی زیاد بود نمی تونستم تکون بخورم شیاف انجام دادم اگه کیست بترکه ممکنه دردش تموم نشه؟ به نظرتون برم دکتر اخه هر بار میرم هیچ دارویی برای کیستم نمیدن که

سال پیش آزمایش دادم یکم داشتم

بخاطر همونه.دارو میخوری؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

کم کاری تیرویید نداری؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر گفت کم کاریت کمه دارو نداد برای کیستم دارو ندادنپس به نظرتون چیکار کنم دوباره برم دکتر؟

عدد تیروییدت چند بود؟ مال من تو رنج نرمال بود هنوز ولی بدنم افت کرده بود.تخمدانهام پلی کیستیک شده بودن.دکتر گفت از تیروییده.از وقتی شروع کردم به خوردن قرص تیرویبد کم کم بدنم خودش شروع کرد به فعال شدن.پلی کیستیکم درست شد.چند روز پیش رفتم سونو گفت همه چیت نرماله.کیست اینا هم نداری.

عدد تیروییدت چند بود؟ مال من تو رنج نرمال بود هنوز ولی بدنم افت کرده بود.تخمدانهام پلی کیستیک شده بو ...

عددش دقیقا یادم نیست ولی دکتر گفت خیلی کمه تعدادش برای همین قرص نداد

تیروئید واقعا کل بدن رو به هم میزنه من فکر نمی کردم از تیروئید باشه فقط الان خونریزی دارم چند روزیه ولی نمیدونم کیست ترکیده یا خونریزی طبیعی هست چون بازم تخمدانم درد میکنه

عددش دقیقا یادم نیست ولی دکتر گفت خیلی کمه تعدادش برای همین قرص ندادتیروئید واقعا کل بدن رو به هم می ...

مال من زیر ۵ بود.

آره خیلی بده تیرویید

براب چک کردن کیست و تخمدانهات برو دکتر زنان چک کنه نمیشه همینجوری حرفی زد