2777
2789
عنوان

وسیله خونه

38 بازدید | 13 پست

با ۵ ۶ تومن میشه کادویی برای خونه گرفت ؟

که مثلا جهاز طوری باشه

۲۳ شهریور تولد خواهرمه تازه عروسه میخوام برای خونش یچیزی بگیرم

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکوری بگیر یه مجسمه قشنگ برای روی کنسول یا ست های جلو میزی یه گلدون طبیعی قشنگ البته من نظرم اینکه برای خودش بگیری نه وسیله خونه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چرا واسه خونه اش؟بعد ازدواج دیگه وسایل خونه وظیفه شوهرشه ، یه چیزی واسه خودش بخر

مثلا چی ؟

خودش چیزی نیاز نداره آخه

لباس و لوازم آرایشی اینا که داره

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

دکوری بگیر یه مجسمه قشنگ برای روی کنسول یا ست های جلو میزی یه گلدون طبیعی قشنگ البته من نظرم اینکه ب ...

برای خودش چی میتونم بخرم ؟

لباس و لوازم آرایشی اینا خیلی داره نیاز نداره واقعا

برای خودش چی میتونم بخرم ؟ لباس و لوازم آرایشی اینا خیلی داره نیاز نداره واقعا

یه دستبند با گردنبند ظریف نقره لباس خونگی های ست قشنگ یه صندلی رو فرشی و...من خودم دوماه ازدواج کردم لباس و لوازم آرایشی خیلی خریدم ولی بازم کادو واسه خودم میارن خیلی بیشتر خوشحال میشم تا وسایل خونه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یه دستبند با گردنبند ظریف نقره لباس خونگی های ست قشنگ یه صندلی رو فرشی و...من خودم دوماه ازدواج کرد ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی