2777
2789

دکتر بهت گفته آندوسکوپی باید انجام بدی؟

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چون خون تو مدفوع بود می گفتن معده ات فکر کردم سرطان اندوسکپی کردم بعد کلونوسکپی زخم معده داشتم و روده تحریک پذیر

دو صد من استخوان باید که صد من بار بردارد ، شکسته استخوان داند بهای مومیائی را ، تو قدر من ندانستی ماهی قدر دریارا کجا داند ، به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را 😔

اره عزیزم سوزش داشتم دو هفته قرص خوردم تاثیر نداشت

پیش چند تا دکتر برو ببین نظرشون چیه

شاید اصلا نیازی نباشه

تا یه دکتر گفت نرو

من خودم روده ام مشکل داره و یه دکتر بعد مدت ها بهم گفت کولونوسکوپی بیا

پیش یکی دیگه رفتم و گفت نیازی نیست فعلا و قرص داد که اثر بخش بوده

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

زخم داشتین علائمی نداشتین؟من سوزش معده دارم

چرا اسید معده یا همون رفلاکس معده ام زیاد بود به خصوص نیمه شب پدرم در میومد اگه قهوه می خوری کم بخور و به معده ات ارامش بده قرص امپرازول بخور ولی نگران نباش مهم نیست ولی رعایت کن که چیزهای اسیدی زیاد نخوری

دو صد من استخوان باید که صد من بار بردارد ، شکسته استخوان داند بهای مومیائی را ، تو قدر من ندانستی ماهی قدر دریارا کجا داند ، به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را 😔