m1364a مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 10836 عنوان کنکوریا بیایدددد 254 بازدید | 35 پست حس میکنم خیلی گند زدم نهایی هام ایناس حسابان ۲۰ شیمی ۱۷ دینی ۱۹ فارسی ۱۸ هندسه ۱۹.۵ گسسته ۱۹.۵ فیزیک ۱۹.۲۵ عربی ۱۶ هویت ۱۵ سلامت ۱۱ زبان ریدم ۵ درصدا هم تو ازمون های کنکوری ک دارم میدم ثابته فیزیک ۵۰ تا ۵۵ شیمی ۵۰ ریاضی ۱۵ کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸 1405/05/23 | 12:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zohaaa699 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2610 مگه نهاییا اومده؟چرا همه سلامتو اینقدر پایین میزنن؟زمان ما که اسون بود پیام های پیوی اگر چرت باشن پاسخگو نیستم لطفا تلاش نکنین♥️🐓
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2556 زبانو ای کاش بالا میگرفتی رشته خوب و دانشگاه خوب صدرصد قبول میشدی .الانم میشه ولی خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2556 قبول میشی خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2556 مگه نهاییا اومده؟چرا همه سلامتو اینقدر پایین میزنن؟زمان ما که اسون بود چون حجمش زیاده و از اول کسی نمیخونه 14 درسه بعد درسا حجمش زیاده موقع سوال دادن هم مثل زیست ما میدن درس تخصصی حساب میشه انگار خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.
zohaaa699 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2610 چون حجمش زیاده و از اول کسی نمیخونه 14 درسه بعد درسا حجمش زیاده موقع سوال دادن هم مثل زیست ما میدن د ... من انسانی بودم ولی خب تجربی ام دوست داشتمولی یادمه اونسال همهی کلاس ما سلامتو بالا۱۸زد چون هممون برامون جالب بود این درسچقدر زمونه عوض شده🤣🤣🤣 پیام های پیوی اگر چرت باشن پاسخگو نیستم لطفا تلاش نکنین♥️🐓
mahi_zizi عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1950 من انسانی بودم ولی خب تجربی ام دوست داشتمولی یادمه اونسال همهی کلاس ما سلامتو بالا۱۸زد چون هممون برا ... سطح سوالا الان با اون موقع یکی هست بنظرتون؟ گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
mahi_zizi عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1950 سال چند؟ نهایی الان رو با سه سال پیشم نمیشه مقایسه کردا چه برسه قبل تر والا به قرآن کنکور ۹۷ به قبل شبیه جوکه گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2556 من انسانی بودم ولی خب تجربی ام دوست داشتمولی یادمه اونسال همهی کلاس ما سلامتو بالا۱۸زد چون هممون برا ... سال چند؟ نهایی الان رو با سه سال پیشم نمیشه مقایسه کردا چه برسه قبل تر خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.
bentezahra عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 2106 من انسانی بودم ولی خب تجربی ام دوست داشتمولی یادمه اونسال همهی کلاس ما سلامتو بالا۱۸زد چون هممون برا ... واسه خیلی اذیت کننده بود چون یه اجبار بود به خوندنش و کنکور هم فقط تخصصی بود پس در طول ترم هم معلم سلامت امتحان نمی گرفت
zohaaa699 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2610 سال چند؟ نهایی الان رو با سه سال پیشم نمیشه مقایسه کردا چه برسه قبل تر چهار پنج سال پیش پیام های پیوی اگر چرت باشن پاسخگو نیستم لطفا تلاش نکنین♥️🐓
bentezahra عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 2106 سال چند؟ نهایی الان رو با سه سال پیشم نمیشه مقایسه کردا چه برسه قبل تر دقیقا..از ۱۴۰۲ دیگه کلاً همچی عوض شد
barfiigirl عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 281 زبان رو فوقش دوباره امتحان میدی بعد کنکور سعی کن بالا بزنی ریاضیم ۱۵درصد طبیعیه کنکور ۴۰۲ سحت بود ریاضی هرچه در
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2556 والا به قرآن کنکور ۹۷ به قبل شبیه جوکه ارهه ببین بعضی کنکور ها هم سخت بودن مثلا 401 سخت بود ولی یه درسش بود الان همه درسا سخت میدن بجز فیزیک که تقریبا سطحش متوسطه خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.