2777
2789
عنوان

صبحانه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 50 پست
عزیزم رفتی دکتربرادردات؟منم مثل شمام ازاول همین طوربودم هرماه دوروزکف زمینم هرماه شکم درد،تهوع،سرگی ...

اره بابا رفتم کلی هم سونوو ازمایش دادم 

گفتن هیچی نیست بدنت اینجوریه تا بچه نیاری هم درست نمیشه مامانم و خالم هم همینجوری بودن قبل از بچه دار شدنشون 

الان هم یه خاله دارم مجرده اونم همینجوریه 

من خونریزیم اتفاقا خیلی کمه ولی دردم وحشتناکه 😞😞 شوهرم همش دعوام میکرد که تو لوسی قرص نخور یه بار نخوردم یعنی نمیدونی به حال مرگ بودم نمیتونستم یه جا بشینم بالشت گذاشته بودم جلو دهنم گریه میکردم  اینجوری شد که شوهرم خودش دو تا قرص با هم برام اورد گفت بخور 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه رو نمیدونم ولی من خودم وقتی پریودم به حدی حالم‌ بد میشه که یه روز کامل تو رخت خوابم غذا هم اونر ...

منم همینم اما گفتم همسری گناه داره روز عید اینجوری شه اما تصویب شد ک الان خودم واجب ترم 😉😉

عزیزم رفتی دکتربرادردات؟منم مثل شمام ازاول همین طوربودم هرماه دوروزکف زمینم هرماه شکم درد،تهوع،سرگی ...

من پلی کیستیکم یکم نمیدونم میتونه از اون باشه یا نه ولی کلا از زمان دختری اینجوری بودم مامانمم همین بوده میگن بعد زایمان درست میشه.شما زایمان داشتین؟

منم همینم اما گفتم همسری گناه داره روز عید اینجوری شه اما تصویب شد ک الان خودم واجب ترم 😉😉

اره بابا ول کن لوسش نکن اونوقت مبشه وظیفه 

خودت واجبتری😊 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

دراز بکش همسری بره کیک صبحانه بخره و آب پرتقال بیاره تو سینی قشنگ جینگول و پینگولش کنه تو رختخواب بذاره جلوت...هیچم شوخی نیس...خعلیم جدیه...این همون کاریه ک ما اونا مریضن میکنیم...والا...

منم با قرص و کیسه اب گرم روز اولو میگذرونم

خیلی بد 😢😢

دراز بکش همسری بره کیک صبحانه بخره و آب پرتقال بیاره تو سینی قشنگ جینگول و پینگولش کنه تو رختخواب بذ ...

دقیقا 👍👍افرین 

دراز بکش همسری بره کیک صبحانه بخره و آب پرتقال بیاره تو سینی قشنگ جینگول و پینگولش کنه تو رختخواب بذ ...

ازش اینارو بخام؟یا خودش باید بدونه شوخی نیستا سواله جدی

الان ک انقد حالت بده اگه به خونه برسی میشه وظیفت . عمدا ک خودتو به مریضی نزدی حالت بده دیگه. 

همون داشتم استراحت میکردم یهو سوال پیش اومد برام ک بقیه این جور مواقع چ میکنن 

اره دوساعت خ شدیده ینی زمین و گاز میزنم بعدش اروم اروم ول میکنه ولی روز اول همش حس شُل بودن دارم

منــم اینجــوریم طفلے شوهرم  نمـیـذاره دســت ب ظرفــا بزنم جــاروهم میکنـہ هے میگــہ مواظــب خودتـ بــاش 

پــرے هم نمـــیشہ  جبــران کنــم بـراش؛ 😂😂😂