2777
2789
عنوان

صبحانه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 50 پست

منم دردام خیلی خیلی زیاده وقتی پریود میشم روز اول کامل از کارهای روزانم میمونم 

استراحت کن و چای نبات ‌بخور 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشوعدسی بپز،وبعلش سعی کن خونه روتمیزکنی منم پریودام شدیده ازدیروزیه کمربستم یه چادردورکمرم پیچیدم ...

عدسی اصلا دوس نداره ولی اره یکاریش میکنم باید پاشم

منم دردام خیلی خیلی زیاده وقتی پریود میشم روز اول کامل از کارهای روزانم میمونم  استراحت کن و چ ...

الان بین دو راهی موندم نصف خانوما میگن استراحت نصف دیگ میگن پاشو ب کارا برس

چ کارایه سختی😣😣😣

خخخخ راست میگی 

خب به نظرم برو بچسب به شوهرت کاری نکن بگیر بخواب صبحونه و نهارم یکی کنید اونم برید بیرون 

ظرفارو هم شب بشور

خوبه ؟؟؟😐

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
الان بین دو راهی موندم نصف خانوما میگن استراحت نصف دیگ میگن پاشو ب کارا برس

بقیه رو نمیدونم ولی من خودم وقتی پریودم به حدی حالم‌ بد میشه که یه روز کامل تو رخت خوابم غذا هم اونروز با شوهرمه اگه خونه نباشه از گرسنگی بیحال میشم چوت واقعا نمیتونم پاشم  

دست خودم که نیست حالم اینجوریه کسایی که درد ندارن یا دردشون کمه نمیتونن درک کنن چی میگم 

من روز اول سه تا ژلوفن مبخورم باز هم از درد گریه میکنم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
منم دردام خیلی خیلی زیاده وقتی پریود میشم روز اول کامل از کارهای روزانم میمونم  استراحت کن و چ ...

عزیزم رفتی دکتربرادردات؟منم مثل شمام ازاول همین طوربودم

هرماه دوروزکف زمینم هرماه شکم درد،تهوع،سرگیجه،وبایدسرم وآمپول هیوسین بزنم تاآروم بشم،ومحکم کمرموببندم،کلایکهفته کوفتم میشه

مقدارشم زیاده ها،هرماه ازاون پوشک بزرگااستفاده میکنم،ازهموناکه توزایمان استفاده میکنیم.دکترم رفتم چندبارسونووآزومعاینه شدم ومیگن سالمی براشماچیزی گفتن؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
خخخخ راست میگی  خب به نظرم برو بچسب به شوهرت کاری نکن بگیر بخواب صبحونه و نهارم یکی کنید اونم ...

عادت ندارم ظرف انقدر بمونه الان مثه یه سنگینی رو دوشمه اما بیخیال شدم دیگ همسری حتما درک میکنه روزای دیگ ک اینجوری نبودم