2777
2789
عنوان

مامان شوهرم

366 بازدید | 43 پست

رفته بودیم بیرون داشتیم میگشتیم مامانش زنگ زد که آب حیاط داره چکه میکنه و هرز رفته بیا درستش کن !!

اینم قرار بود برا ناهار قارچ و فلفل دلمه بخره

هندونه هم می خواستیم گرم بود از بیرون آمده بودیم بخوریم اما آقا مثل جت زده ها فقط میخاست بره آب هرز ننه اش درست کنه حالا اگه آب خونه ما چکه میکرد عین خیالشم نبود.... بعد بدو بدو آمده ما را گذاشته خونه و من که میگم وسایل رو بیار از تو ماشین و فلان چیز و بهمان چیز باید بخری رو میزنه و فحش میده که رو اعصاب من نرو

آیا این کارش درسته؟

منم کلی خودش و مامانش نفرین کردم

میخام جدا شم

خونه مستقل میخام کار میخام

ای خداااااااا

یکبار عصبانیت آدم جدا نمیشه که یک چیز دیگه درست کن بزار بیاد بهش بگو حرفش ناراحت شدی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همسر من اوایل اینجور بود... باهاش منطقی حرف زدم.. که نذار دیگرلن ازت سواستفاده کنند... مثلا دختر برادرشوهرم رو میبرد کلاس... وباباش کار داشت نمیتونست ... همسر من سرش شلوغ بود بازم میرفت... باهاش منطقی که حرف زدم... دیگه این سو استفاده خواهر وبرادرات از تو هستن.... الان خیلی بهتر شده.... ولی برای مادرش کارمیکنه... که اونم سعی می کنم حسلس نباشم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

این چیزیه که میخوای جدا شی تا تقی به توقی میخوره این جمله رو بکار نبر سردی میاره ..کارش درست نیست .ا ...

عزیزم به نظر من اولویت شرایط نه شخص

مثلا مادره مریضه باید بره دکتر کسی هم نداره اول باید مادره ببره دکتر بعد برن بیرون گردش یا برعکس خانم مریضه با مادر میخواد بره بیرون اولویت زنشه بعد مادر

بنظرم شما زیادی حساس شدی رو مادرش وگرنه وقتی آروم بگی عزیزم وسایل ماشین رو بیار خونه هیچوقت فحش نمیشنوی

احتمالا متوجه حساسیت و بد بودن شما با مادرش شده که عصبی شده

اشتباه میکنی با سیاست باید رفتار کنی نه اینجوری

ببین اینا درست بشو نیستن. طلاق بگیری که چی حساسیت نشون نده خودت غذا بگز بخور برای اونم نگه ندار بزار املت مادرش رو بخوره

😂😂من بحساب نمیارم شوهر منم مامانی هست غدامو میپزم میخورم میاد میگه غذا بکش بخورم میگه اع من فکرکردم اونجا میخوری کم بود خودم خوردم

میگم درسته هستم ولی بزار برا توهم درست کنم میگه نه ی نیمرو بزن 😂😂😂والا بحساب نزار

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.