2777
2789
عنوان

تاپیک حقوق کم

462 بازدید | 7 پست

بنده خدا تاپیک زده که ۶۰ تومن حقوقشه و ۲۰ میمونه برای خودش

بگذریم ازین که حقوق ۳۰۰ دلاری چقد وحشتناک کمه! ریختن سرش که ۶۰ تومن خیلیه و چطور مدیریت نمیکنی

خیلیا متوجه نمیشن که ادم حقوقش میره بالا خرج و هزینهش هم بالا میره مخصوصا اگر شهر بزرگی باشه. با ۲۰ تومن هم همه میدونن دیگه نمیشه خوب زندگی کرد (با همون ۶۰ هم به سختی میشه)

وقتی از یه زندگی باقناعت و ساده، تو یه شهر حیلی کوچیک عدد ۶۰ رو میشنوی میگی این خیلی زیاده و اگر من داشتم، اینو نمیبینی که تهران اجاره زیر ۲۰-۳۰ یعنی یا پیش یکی دو میلیاردی، یا واحد خیلی کوچیک، یا محله خیلی پایین

نمی بینی هزینه باشگاه زیاده، هربار سوپرمارکت میشه یکی دوتومن، هر مهمونی ۶ نفره یعنی ۹-۱۰ میلیون خرج

برای همینه اگر ۱۵۰ هم دربیاری اینطوری نیست که پادشاهی کنی. واقعا نمیشه!

درخواست دوستی قبول نمیکنم

افرین

ممکنه من ک مشهدم بگم خب آره ۶۰ خوبه معقوله میشه زندگی کرد

اما واسه بعضی از روستاها شاید زیاد باشه چون اونجاها قیمتاش ارزونتره و بیشتر محصولات رو خودشون تولید میکنن

من مامانم کشاورزی میکنه همیشه حبوبات خودش میکاره گوجه و بادمجان و پیاز خودش میکاره و درکنار اینا دام هم داره پس ۶۰ تومن درآمد براش خیلی زیاده چون بیشتر نیازش رو خودش تامین میکنه

اما واسه تهران و شهرای بزرگ سخته

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما شهر کوچیکیم حقوق ۳۰...۴۰من ندیدیم اینجا بنا روزی ۴میلیون میگیره مثلا شغلا از ۶۰به بالا

فقط معلمی کمه که اونم

مثلا معلم هست ۱سال رفته سرکار میگه ۲۲میگیرم بعد نی نی سایت میان مبگن با ۱۳سال سابقه حقوقمون ۱۲ تومن معلمی

والا تو شهر کوچیک سخت با ۶۰زندگی جمع و جور کرد

الیته که بعضیا با درآمد کم میتونن واقعا خدا بهشون اجر صبوری و قناعتشون بده واقعا خیلی مدیرن و قانع و خداکمکشون کنه

بعد عیدم شرایط بد شده ما قبل عید ۳۰درصد حقومون میخوردیم بقیش قسط بود الان ۷۰درصدش میخوریم قسطا تموم و باز مث همون قبل عید کم میاریم و به هیچی نمیرسیم