2777
2789
عنوان

نماز شب

20 بازدید | 5 پست

*🌹 نماز شب🌹*

💫💫💫💫💫💫💫

*سعی کنید نماز شبتون ترک نشه.فقط 11 دقیقه وقت می بره.*

*🌷 نماز شبو تو سه زمان می تونی بخونی: 👇*

*1⃣ بعد از نماز عشاء*

*2⃣ بعد از نیمه شب*

*3⃣ از صبح تا شب،به نیت قضا*

*⬅ بهترین زمان برای خوندن نمازشب، یک ساعت قبل از اذان صبحه. ولی اگر در بهترین زمان نتونستی بخونی،توی دو زمان دیگه بخون،ولی ترکش نکن.*

*🌷چه جوری نماز شب بخونیم؟*

*🌗 4 تا دو رکعت به نیت نماز شب.*

*🌗 2 رکعت به نیت نماز شفع*

*🌗 یک رکعت به نیت نماز وتر*

*➕ جمعا میشه 11 رکعت.*

*❌ نماز شبو طولانی نخون، بخصوص اگر نیمه شب می خوای بخونی. اینجوری خسته میشی، اونوقت شیطون دیگه نمیذاره بخونی.*

*✅ توی نماز شب، فقط حمد بخون، سوره لازم نداره*.

*✅ قنوت نمی خواد بگیری در قنوت نماز وتر هم لازم نیست به چهل تا مومن دعا کنی. لازم نیست سیصد تا استغفار بگی، بلکه سه بار تسبیح ( تسبیحات اربعه) گفتن کافیه.*

*✅ فضیلت نمازهای شفع و وتر بیشتر از هشت رکعتیه که به نیت نماز شب خوانده میشه. می تونید فقط به نماز شفع و وتر اکتفا کنید و هشت رکعت نماز شبو نخونید.*

*✅ اگر وقت برای نماز شب، کم باشه می تونید فقط نماز وتر بخونید.*

*✅ لازم نیست یازده رکعتو یه بار بخونی تا خسته بشی، بینشون فاصله بده. همانطور که پیامبر با فاصله نماز شب می خواند.*

*✅ مثلا دو رکعت ساعت 9 شب بخون، دو رکعت ساعت 9:30، دو رکعت ساعت 10، .... و به همین ترتیب. با فاصله خواندن فضیلتش بیشتره.*

*✅ اگر نتونستی بعد از نماز عشا، یا نیمه شب بخونی، از صبح تا شب، وقت داری قضاشو بخونی.*

*✅ امام صادق علیه السلام از قول رسول خدا، نقل می کند:*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربه ی خودم نیست از ی کانالی خونده بودم

من مدتی نماز شب خواندم قبلا معمولا میکاپ میکردم و بیرون میرفتم الان حتی مرطوب کننده نمیزنم.در روز بالای ده نفر بهم میگن چقدر خوشگل شدی،پوستت سفید شده،چقدر تغییر کردی،نشناختمت.یعنی هشتاد درصدشون منو نشناختن در صورتی که رسیدگی که الان به خودم میکنم یک صدم قبل از نماز شب خوندنمه.چون قبلا تایم من آزاد تر از الان بود الان یکم تایمم پره.

در رابطه با ثروت هم از زمانی که دارم نماز شب میخونم به طور معجزه آسایی خونه گرفتم همونی که میخواستم تو همون منطقه ای که میخواستم با قیمتی که در نظر داشتم فقط خدا میدونه که این خونه واسه من معجزه بود.خداروشکر.

من فکر نمیکردم بتونم حتی یه دونه موکت بخرم ولی این موردم خداوند هزار بار شکر شگفت انگیز برآورده شد و کل وسایل خونه رو از تخت و میزآرایش و فرش و مبل و لباسشویی و یخچال گرفته تا ظرف و ظروف و اتو و... واقعا از جایی که فکرشو نمیکردم خداوند به بهترین شکل واسم تکمیل کرد.

خداروشکر میکنم واقعا.

من قبلا ماهی صد هزار تومن هم درامد نداشتم بعد از اینکه شروع کردم به خواندن نماز شب به درآمد رسیدم خداروشکر.

آنقدر نتایجم زیادن که میتونم بیست صفحه واستون بنویسم.

من نماز شب رو یاد گرفتم بعد کنجکاو شدم نتایجی که کاربرا گرفتن رو بخونم سرچ کردم نتایج نماز شب،معجزات نماز شب،از نماز شب چه نتایجی گرفتین و نتایج از این مدل و همه رو خواندم و ترغیب و تشویق شدم که منم بخوانم.

من سه ماه میشه نماز شب میخونم و تمام این نتایجی که گفتم و نتایج دیگه که تایپ نکردم را در عرض همین مدت مشاهده کردم و بنظرم خدا واسه کسی که نماز شب میخونه مسیری که فرضا تو بیست سال طی میشه تو یک ماه واسش هموار میکنه و خدا با دستای خودش خواسته های کسی که تو تاریکی شب بلند میشه و تو سکوت نماز شب میخونه بهش تقدیم میکنه خدای مهربونم.

من الان این احادیث رو با تمام وجود درک میکنم🍃

امام صادق(ع)فرمودند
:

✨#نمازشب، صورت را زیبا،خلق را نیکو و انسان را خوشبو می گرداند، رزق را زیاد و قرض را ادا می کند، اندوه را برطرف می سازد و چشم را جلا می دهد.(بحارالانوار، ج87، ص153)

🌸🍃🌸🍃🌸🍃

✨#نمازشب روزی را جلب می کند. (بحارالانوار، ج87، ص 161)

🌸🍃🌸🍃🌸🍃

درخانه هایی که #نمازشب، خوانده می شود و قرآن تلاوت می گردد، آن خانه ها نزد آسمانیان همچون ستاره ها درخشانند.(وافی، ج2، ص23)