2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه تجربیاتتو به اشتراک بذاری؟مرسی قشنگم😍😍موفق باشی عزیزم😍😍

مرسی همچنین

تا اینجا که اشتراک الماس ماز گرفتم

و دیگه تازه شروع کردم به تشریحی و تست

کتاب درسی هم خیلی با دقت می خونم کاری به درسنامه بقیه کمک آموزشی ها ندارم

Mood: quietly unstoppable

عزیزم رشته ات مبارک، در کشور ما رقابت کمتری ذر این رشته هست ولی در جهان همه دنبال ای رشته اند من خودم ارشد ریاضی ام خدا بخاد در دوره دکترا شرکت میکنم . نمیدانم شما کلاس چندم هستی ؟ اگه کنکوری هستی باید قسمت های انتگرال و کر برد آن در مورد محاسبه سطح و حجم و مشتق کاربرد در مسایل ماکزیمم ، مینیمم نقطه عطف مسایل بهینه سازی ، رفع ابام دنباله های حسابی و هندسیو لگریتم در هنسه مسایل مقاطع مخروطی ( دایره، بیضی سهمی و هذلولی ) و درس آمار و احتمالو مسایل گسسته و ......را یاد بگیری

با آرزوی موفقیت برای خواهر گرامیم

منم کنکور دارم هفته دیگه.

با یه بچه و کارای خونه نرسیدم درست بخونم هدفمم فرهنگیانه .اگر معجزه بشه قبول میشم😁

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
عزیزم رشته ات مبارک، در کشور ما رقابت کمتری ذر این رشته هست ولی در جهان همه دنبال ای رشته اند من ...

منونمم قشنگم لطف کردید سال اینده کنکور ریاضی رو میخوام شرکت کنم اگه خدا بخواد برم رشته ی مهندسی کامپیوتر 😍

منم کنکور دارم هفته دیگه. با یه بچه و کارای خونه نرسیدم درست بخونم هدفمم فرهنگیانه .اگر معجزه بشه قب ...

عزیزم ان شاءالله میتونی ریلکس باش موقع ازمون ان شاءالله میترکونی😍😍😘

عزیزم ان شاءالله میتونی ریلکس باش موقع ازمون ان شاءالله میترکونی😍😍😘

ان شالله.تو هم موفق باشی گل من💙

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
منونمم قشنگم لطف کردید سال اینده کنکور ریاضی رو میخوام شرکت کنم اگه خدا بخواد برم رشته ی مهندسی کامپ ...

رشته ی خوبیه.من که از رشتم راضی نیستم برمیگشتم میرفتم مهندسی مکانیک