2777
2789
عنوان

بنانا 🍌

85 بازدید | 7 پست

‏سبز باشید و مانا❌

زرد باشید و بنانا و بالوالدین احسانا✅

پیرو تاپیک قبلیم 😂☝️

آقا جان چرا یه تاپیکی که خاله زنکیه انقدررر شلوووغ میشه و همه مشاور میشن میان نظر میدن ولی تاپیک قبلی من که مفید و آموزندهست هیچکسسس نیست

خب پاشید بیاید تاپیک قبلی یه چیزی بگید که چهارتا چیز خوب از هم یاد بگیریم 🤌

اقا جان نگو

ما اقا نیستیم خانومیم

اینم ی آداب معاشرت دیگه

از شاگرد به دانش اموز😐😂😂

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

اقا جان نگو ما اقا نیستیم خانومیماینم ی آداب معاشرت دیگهاز شاگرد به دانش اموز😐😂😂

اگه بگم خانم جان که بیشتر مردونه به نظر میرسه 🤣

دخترجان هم بگم انگار یه پیر فرتوت اندرزگو ام 👵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بگم خانم جان که بیشتر مردونه به نظر میرسه 🤣دخترجان هم بگم انگار یه پیر فرتوت اندرزگو ام 👵

اقا همون خانومم رو بگو بره دیگگگ😂😂😂

اینو معاونا بهمون میگفتن خانومم

انگار خانومش بودیم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

فقط تاپیک جاری و خواهر شو. و جورجینا ویو خوره همه میان 😂😂

هعی 🤧

حالا انشاءالله مشکل اون بنده خداهام حل بشه

ولی نباید از این بستری که میتونیم برای یاد گرفتن چیزای خوب استفاده کنیم غافل بشیم

هعی 🤧حالا انشاءالله مشکل اون بنده خداهام حل بشهولی نباید از این بستری که میتونیم برای یاد گرفتن چیز ...

دقیقا سبز باشید ومانا 🍃

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧