2777
2789
عنوان

دعوا دعوا دعوا

153 بازدید | 2 پست

همش با نامزدم دعوام میکنیم ۶ماه عقد کردیم هر سری بخاطر یک مسئله همش منو نادیده میگیره میگه حرف حرف خودم باشه هرچی من گفتم همون بشه دیگه خسته شدم

مثلاً این مسيله آخر سر ماشین میگم وام ازدواج بده با قرعه کشی ک داری ی پراید میتونی بگیری فعلا میگه نه باید جهیزیه بگیرم جهیزیه هم سرویس چوب فرش تلویزیون یخچال لباسشویی ظرفشویی

یخچال و تلویزیون و گرفته بقیه مونده میگم فعلا ماشین بگیر من درکت میکنم اونارم کم کم میگیری میگه نه که ن

هر دفعه ی توهینی میکنه بهم یا میگه تو لیاقت نداری باید خونه رو بفروشم تا مستاجر بشی بفهمی ماشین واجب نیس یا میگه از چشم افتادی خیلی چیزای دیگه واقعا نمیدونم چیکار باید کنم انقد از دستش حرص میخورم قلب درد و سوزش معده و معده درد گرفتم

خب به فکر وسایله،ماشین رو بعداً میخره،اتفاقا شما سطحی نگری،ولی خیلی زود بود برای توهین ،کارش درست نیست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸