2777
2789
عنوان

شب اول قبر

149 بازدید | 11 پست

من وقتی فوت کردم از اونجایی میترسم شب اول قبر که عزاب میکشی برای همین دوست دارم وقتی فوت کردم حداقل جنازم رو خاک نکنند مثلأ بیوفتم توی دریا یا توی آتش جزقاله شوم که شب اول قبر عذاب نکشم 💔🖤🥀😔😭

عالیه عالی

دخترا رو اذیت نکن

کاری باهات ندارن

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

ولی جسم که عذاب نمیبینه اون روحه که در عذابه بعده مرگم برام مهم نیس چ به سر جسمم میاد

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از نوع مرگم میترسم

تصادف ترسناکه. زلزله. غرق شدن. سوختن. زلزله. بمب. بیماری. سرطان. و......

کاش من شب بخوابم صب بیدار نشم

تنها ارزوم مرگ

نمیدونم چی در انتظارمه اما بهتر از این وضعیته

فرقی نمیکنه کجا باشید به هرصورت شب اول یه مقداری مشکل تره...

اینکه بهتره عذاب نمی کشیم وقتی میخواستیم فوت کنیم خودمون رو پرت میکنیم داخل آبی یا آتشی چیزی از مون نمی مونه دیگه خاک مون نمیکنن و عذاب نمی کشیم

عالیه عالی

نکیر و منکر میشیم براش شب اول قبر 😂

عا بس اذیتمون کردن

انتقام بگیریم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

اینکه بهتره عذاب نمی کشیم وقتی میخواستیم فوت کنیم خودمون رو پرت میکنیم داخل آبی یا آتشی چیزی از مون ...

😑😑😑عذاب به روح وارد میشه داداشم نه به جسم...

من نیز مثل حسین(ع) غفلت نکنم،با مثل یزید بیعت نکنم...