2777
2789
عنوان

خیانت

195 بازدید | 6 پست

سلام

من بایک پسری ی سال خورده ای تو رابطه هستم و ما رابطمون همش این ماه آخر دعوا شده بود منم مقصر بودم همش دعوا بحث میکردم اصلا آرامش نبود تا اینکه من ی شب برای بارچندم جدا شدم چندبار جدا شدم برمیگشتم سری آخر اشتباهی کردم که ایشون از یچیزی خوشش نمیآمد و من خوردم تو دوران کات بعد برگشتیم قرار شد درست کنیم دوباره کات که من عصرش برگشتم ولی این آقا همون روز با دختری چت میکنه میرن تو رابطه و بامنم بوده اما ی روز بیشتر نبود من از طریقی فهمیدم چه حرفا نزده بود قربون صدقه اینا و رفتم پیشش تا خودکشی رفتم گریه کرد خیلی شب بدی بود فرداش اومد بخاطر دستم که چسب بخیه بزنه اینا صبح دوباره همین وضع من دوباره دارم داغون میکشم خانوادم تاییدش کردن همه میدونن من دارم میمیرم عاشقشم حتی الان ازش بدم نمیاد قلبم هنوز میزنه براش دارم له میشم تیکه تیکه شدم امروز از دختره خواستم پیام بده بره دیت این آقا قبول کرد ولی خودم رفتم اونجا باورم نمیشد فقط نگاهش میکردم دیوونه شدم جلوی همه اشک میریختم اونم عصبی داغون شدم خودمو پرت کردم بیرون از ماشینش دارم دیوونه میشم خیانت خیلی درد داره من اینجوری نبودم دیشب به دختره پیام داده بود خدانکنه چیزیش شه الان اینجور زنگ زد گفت پیام بازی بود من گوه خوردم غلط کردم میام خواستگاری الان قبول کنی جدیش میکنم گوشی لپ لپ میگیرم دستم به پاهات میفتم جلو همه وجدانم آروم نمیزاره منو نمیتونم حالتو ببينم اینجوری داری داغون میشی ی فرصت بده تا من ثابت کنم خودمو هرکار میکنم فقط یبار اشتباه کردم پشیمونم قبول دارم بعد گفت بهت نگفتم اون بحثا اون ول کردن رفتنت خراب میکنه نگفتم کاتا آدمو دلسرد میکنه از اینا کلی حرف زد فقط ی فرصت

من الان هنوزم دوسش دارم دارم داغون میشم لطفا بگید چیکار کنم توروخدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم خودمو نمیشناسم گم کردم خودمو هنوزم میخوامش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آروم باش عزیزم الان هیچ تصمیمی نگیر فقط حالت خوب من بعد تصمیم بگیر

یکم بهترم بعد این حرفاش چیکار کنم من الان از عقلم نمیتونم استفاده کنم دلم پیششه میشه بگید چیکار کنم بعد اون حرفایی که زده ببخشم یانه

خب الان چیکار کنم این خیانتو با اين حرفایی که زده

دیگه این ازدواج با ضجه و گریه و ..تو اصلا ب صلاح نیست

خودت رو از چشم و غرور زنانه انداختی اگه هم الان میگه میام از سر ترس و ترحمه بفهم ابنو چند کقت بعد بهت میگه التماسن کردی دلم برات سوخت و خیانتش پا برجا میمونه

عزبزم من برا خودت گنده کردی ازش یه اعجوبه عشق ساختی یه بت ب خدا یه ادم معمولیه ک خیلی ها ازش بهترن

اونقدر بی ارزش ک متعهد ب رابطه نبود

کات کن

❤️

یکم بهترم بعد این حرفاش چیکار کنم من الان از عقلم نمیتونم استفاده کنم دلم پیششه میشه بگید چیکار کنم ...

عزیزم اگه قصدتون ادامه و ازدواجه باید برید مشاوره . تنها کسی که میتونه کمکتون کنه و راه درست رو بهتون نشون بده مشاوره هست . من فقط میتونم باهات همدردی کنم و برات ناراحت شدم و نهایت تجربه خودمو بهت بگم که صددرصد تجربه من فقط و فقط ب درد خودم میخوره . ببین اخلاقای دیگش رفتارای دیگش چجوریع این اشتباه کمی نیست ولی خب پشیمونیش هم زیاده ولی بازم برا ادامه دادن باید از فیل.تر ردش کنی

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو