2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دستاتو دور خودت قلاب کن و خودتو بغل کن. مغز بغل خودتو با یه نفر دیگه تشخیص نمیده و همون حس خوب بهت منتقل میشه.با. خودت حرف بزن جوری که انگار دوست عزیزت رو بغل کردی و باهاش حرف میزنی

بیا بغلم🥹

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

دستاتو دور خودت قلاب کن و خودتو بغل کن. مغز بغل خودتو با یه نفر دیگه تشخیص نمیده و همون حس خوب بهت م ...

منم یه مدتی اینکارو میکردم تازه دستامو بازوهامو بوس میکردم ،خیلی روی آرامشم تاثیر داشت

شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ؛ ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫

یکی ببینه نمیگه خل شدی ؟

کی میخواد ببینه برو جایی ک نبینه.اصلا همون ی نفر که اینقدر برا ت نظرش مهمه برای بهتر شدن حالت چه تلاشی میکنه؟ ول کن بقیه رو بابا.خودت رفیق خودت باش

منم یه مدتی اینکارو میکردم تازه دستامو بازوهامو بوس میکردم ،خیلی روی آرامشم تاثیر داشت

نوش جونت عزیزدلم ازین ببعد بیشتر به خودت محبت کن و تاثیرشو تو زندگیت بیشتر ببین