2777
2789
عنوان

حس ششم

105 بازدید | 21 پست

دوستان از عصبانیت دارم میترکم .با حس ششمتون من رو راهنمایی کنید لطفا، ممنون. من الان ۳ ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم و خداشکر وضعیت زندگی ام خوبه. مشکلی که دارم اینه که دیروز رفتم خونه خواهرشوهرم برای شام. من کلا از خانواده شوهرم حقیقتا خوشم نمیاد زیاد ، ولی خب اصلا به روی خودم نمیارم برای اینکه شوهرم ناراحت نشه ، چون با خود شوهرم خداشکر رابطمون عالیه و هیچ مشکلی نداریم و نمیخواهم ناراحتش کنم . خواهر شوهرم خودش ازدواج کرده. وقتی دیشب خونشون بودیم ، بعد از خوردن شام و شستن ظرف ها ، من از خواهر شوهرم خواستم که یک بالشت برام بیاره تا ۱۰ دقیقه دراز بکشم ، من چون کمرم درد میکنه ، همیشه وقتی زیاد میشینم و کار میکنم ، ۱۰ دقیقه دراز میکشم . اونم بهم گفت برم توی اتاق پسرش و برام بالشت آورد . خودشم رفت تا چایی رو دم کنه . خواهرشوهرم یک پسر داره که فکر کنم ۱۵ ۱۶ ساله و این هاست . من وقتی دراز کشیده بودم موقعیتم طوری بود که پاهام روبروی پشتی بود که پسره بهش تکیه داده بود . من حس میکنم گوشیش رو یک ذره به حالت غیر عادی پایین گرفته بود ، انگار داشت ازم فیلم میگرفت، البته نمیدونم، در کل پسر خوبیه ، تیزهوشان درس میخونه و با ادبه. ولی این رو من حس کردم که داشت فیلم میگرفت . شماهایی که حس ششمتون خوبه ، به نظرتون داشت فیلم میگرفت یا من ناخوداگاه بد بین شدم . لطفا صادقانه بگید ، به نظرتون باید به شوهرم بگم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساله ازدواج کردی دو تا بچه داری؟؟؟؟ عزیزم استراحتم به خودت دادی؟

خب مشکلش چیه😐؟ خب جوجو هام رو خیلی دوست دارم😍😍. همیشه آرزوم بوده ازدواج کنم که بچه دار بشم. تیکه انداختن نداره عزیزم.

ببخشا جلو پسر ۱۵,۱۶ ساله دراز کشیدی خوب نیس، به نظر من البته

خب دراز کشیدم مگر کار بدی کردم ؟؟؟؟؟ اون برای پسره چرا باید فیلم بگیره ؟؟؟؟ چرا همش همیشه خانوم ها رو مقصر میکنید ؟

خب مشکلش چیه😐؟ خب جوجو هام رو خیلی دوست دارم😍😍. همیشه آرزوم بوده ازدواج کنم که بچه دار بشم. تیکه ...

تیکه نبود عزیزم خدا حفظشون کنه، من خودم دو تا بچه دارم، از سختیش گفتم یه مقدار استراحت به خودت میدادی

خب دراز کشیدم مگر کار بدی کردم ؟؟؟؟؟ اون برای پسره چرا باید فیلم بگیره ؟؟؟؟ چرا همش همیشه خانوم ها ر ...

مقصر ما نیستیم، اون بچس و تو دوره بلوغه به بدن زنا حساسن، من به خاطر خودت گفتم چون الان دچار نگرانی و دلهره ای، من باشم این کارو نمیکنم

مقصر ما نیستیم، اون بچس و تو دوره بلوغه به بدن زنا حساسن، من به خاطر خودت گفتم چون الان دچار نگرانی ...

خب الان چیکار کنم ؟ به نظرت زود دارم قضاوتش میکنم و فیلم نگرفته و پسر خوبیه ؟ یا فیلم گرفته الدنگ . کدومش ؟ به شوهرم بگم ؟ من روی این چیزا حساسم از پسر و مرد هیز متنفرم🤢🤮

نه بابا بگی خودتو مقصر میکنه، بعد مگه لخت بودی که نگرانی؟

نه ولی ممکنه از کف پاهام فیلم گرفته باشه . از این مرض ها جدیدا زیاد شده . برای اون دارم میگم . هزار تا فتیش کوفت و زهرمار اومده . این مرد ها هم معلوم نیست چشونه🤢🤮. البته بعضی هاشون .