دوستان از عصبانیت دارم میترکم .با حس ششمتون من رو راهنمایی کنید لطفا، ممنون. من الان ۳ ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم و خداشکر وضعیت زندگی ام خوبه. مشکلی که دارم اینه که دیروز رفتم خونه خواهرشوهرم برای شام. من کلا از خانواده شوهرم حقیقتا خوشم نمیاد زیاد ، ولی خب اصلا به روی خودم نمیارم برای اینکه شوهرم ناراحت نشه ، چون با خود شوهرم خداشکر رابطمون عالیه و هیچ مشکلی نداریم و نمیخواهم ناراحتش کنم . خواهر شوهرم خودش ازدواج کرده. وقتی دیشب خونشون بودیم ، بعد از خوردن شام و شستن ظرف ها ، من از خواهر شوهرم خواستم که یک بالشت برام بیاره تا ۱۰ دقیقه دراز بکشم ، من چون کمرم درد میکنه ، همیشه وقتی زیاد میشینم و کار میکنم ، ۱۰ دقیقه دراز میکشم . اونم بهم گفت برم توی اتاق پسرش و برام بالشت آورد . خودشم رفت تا چایی رو دم کنه . خواهرشوهرم یک پسر داره که فکر کنم ۱۵ ۱۶ ساله و این هاست . من وقتی دراز کشیده بودم موقعیتم طوری بود که پاهام روبروی پشتی بود که پسره بهش تکیه داده بود . من حس میکنم گوشیش رو یک ذره به حالت غیر عادی پایین گرفته بود ، انگار داشت ازم فیلم میگرفت، البته نمیدونم، در کل پسر خوبیه ، تیزهوشان درس میخونه و با ادبه. ولی این رو من حس کردم که داشت فیلم میگرفت . شماهایی که حس ششمتون خوبه ، به نظرتون داشت فیلم میگرفت یا من ناخوداگاه بد بین شدم . لطفا صادقانه بگید ، به نظرتون باید به شوهرم بگم ؟