2789
شرایط سختیه نمیشه ادم راحت گفت طلاق🙁مگر اینکه خانوم اشتطاعت مالی داشته باشه

ببین اصلا بحث مالی به کنار که خب تو این دوره زمونه یه زن میتونه با سبزی پاک کردنم پول دربیاره!

بحث سر اینکه من نمیخوام بچه ای که دنیاش اوردم و به وجودش اوردم آسیب روحی ببینه یا به خاطر بچه طلاق بودن از من بدش بیاد!

اول اونو در نظر میگیرم خودم بشکنم از درون داغون بشمم عیبی نداره!ولی بچه ام نه‌...

مگر اینکه بزرگ باشه و فهمیده بهش بگم اگه از بابات جدا شم تو راضی!

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدوآبادشومیارم جلوی چشمش ..دودمانش روبه بادمیدم..ولی قبلش باگول زدنش اموالشومیگیرم ازش آبروشومیبرم ت ...

راهکار گول زدن هم یادمون بده

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
واقعا اگه صیغه کنه انقد صبورانه برخورد میکنی؟😐

وقتی پای بچه وسط باشه مجبورم.....بعد ک ادم شد فقط اونو نوکر خودم و بچم میدونم...نهایت بابای بچم... ی بچه طلاقی تو این جامعه ایران نابوده

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
عزیزم الان سکه دومیلیونو ۵۰۰ هست  فک نکنم همچین جراعتی داشته باشه ک بره....

😂😂😂

بضی زنا اینقد وقیحن که پول نمیخان هدفشون همینه که مرد رو از راه بدر کنن و خودشونو جایگزین همسرش کنن

بهش افتخار میکنم که از راه حلال اقدام کرده خخخخخخخ

اول دلیلشو میپرسم اگه قانع کننده بود که هیچ اگرچه برام ناراحت کنندس ولی اگه فقط توجیه کرد
مجبورش میکنم خونه و هرچی داره به اسمم بزنه بعدم به روش خودم طلاق میگیرم حتی اگه راضی نباشه :) !

.