2777
2789
عنوان

ژن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 19 پست
به چه دلیل؟؟؟؟😶

توی دوقلوهای غیر همسان کاملا به مادر مربوطه جون دو یا چند تخمک همزمان بارور میشن این مربوط به تخمکه نه اسپرم

درمورد همسان ها خیلی اطلاع ندارم.2 قلویی همسان خیلییی کم پیش میاد که اخیرا یه مقاله خوندم که کلا به ارث ربطی نداره ارزش مقاله رو البته نمیدونم.ولی  بازم این مورد مربوط به تخمک میشه نه اسپرم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

؟

خب ؟ چی‌😐😂😂😂میگم یعنی سخته دیگه....

من یه جفت دختر عمو دارم شیطوووووون.....😂😂😂😂یعنی اونارو دعوت کردنی باید یکی دیگه از عمو هامو دعوت کنیم که کمک کنن نگهشون داریم‌...البته الان بزرگ شدن الان دیگه نه...ولی بچه بودن واقعا خیلی سخت بود افتضاح اصلا....

تو اینستا یه پیج هست بزنی guneşin kizlari میاره سه قلوان...😂😂😂چرخشی نگهشون میدارن یکی رو خانواده ی پسره یکی رو خانواده ی دختره یکی رو هم خودشون نگه میدارن 😂😂😂🤠

هی عوض بدل میکنن...البته نیبینن همو ها....ولی بیشتر موقع ها اینجوریه

چطور؟؟؟

چون مادر و خالتون داشتن شما نسبت به افراد دیگه شانس بیشتری برای دوقلویی زایی داره

ولی به خانواده ی شوهرتون ربطی نداره 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه