2777
2789
عنوان

شما پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 34 پست
چیو

اینکه داری اینو میگی 😐

آخه یعنی چیی یه جوری حسی منتقل میکنه انگار که دخترا فقط ازدواج میکنن

خب خیلی دخترا هم مستقلن پس فرقی نداره دیگه

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید ما قضاوت کنیم هوس ولی طرف مجبوره از ناچاریه

یه دلیلش اینه

دلیل قوی ترش هم اینه که دخترا ارزش خودشون رو آوردن پایین و به شدت دم دستی شدن یه سریاشون و پسر دیگه نمیخواد زحمت به خودش بده

اینکه داری اینو میگی 😐آخه یعنی چیی یه جوری حسی منتقل میکنه انگار که دخترا فقط ازدواج میکننخب خیلی د ...

از این لحاظ میگم که بالاخره خرج زندگی با مرده

زن که خرج زندگی باش نیس

اینکه داری اینو میگی 😐آخه یعنی چیی یه جوری حسی منتقل میکنه انگار که دخترا فقط ازدواج میکننخب خیلی د ...

الان این تاپیک من کجاش دقیقا حس اینو داره ک دخترا فقط ازدواج میکنن

متوجه نشدم

من دارم ازدواج مردها را میگم

از این لحاظ میگم که بالاخره خرج زندگی با مرده زن که خرج زندگی باش نیس

اوم

من حس بدی میگیرم از این که یکی بخواد خرج منو بده و من به جاش کلفت خونه بشم اما خب این نظر من به نظر بقیه احترام میزارم

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

دیگه دوران قبل به سر اومده

تو این زمونه باید هر جفتشون کار کنن تا بتونن یه زندگی خوب داشته باشن چون روز به روز همه چی گرون میشه و یک نفر نمیتونه با حقوقش مخارج زندگی رو تامین کنه

البته اگه طرف شغلش آزاد باشه داستان کمی فرق میکنه

سعید🦋سلامتی اونی که بفکرمه...👍

اوم من حس بدی میگیرم از این که یکی بخواد خرج منو بده و من به جاش کلفت خونه بشم اما خب این نظر من به ...

😆😆دور از جون ..کلفت چیه

خرج عمومی که خیلی هم سنگینه با مرده

زن هم برا خودش سرکار میره خرج های شخصی خودشو داره

بستگی ب دوطرف داره

داره اما کلیپایی که می بینم که دخترا رو بد نشدن می دن خیلی رو اعصابمه اخه طرف خونه و ماشین نداشته و حقوقش خیلی پایین بوده توی فیلم نشدن دادن که دختره مقصره

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

الان این تاپیک من کجاش دقیقا حس اینو داره ک دخترا فقط ازدواج میکنن متوجه نشدم من دارم ازدواج مردها ر ...

نمیدونم من حس خوبی نگرفتم شاید حسم اشتباهه

داره اما کلیپایی که می بینم که دخترا رو بد نشدن می دن خیلی رو اعصابمه اخه طرف خونه و ماشین نداشته و ...

پسرا اکثرا همینن

فوری میندازن گردن دختره ک مثلا اره دختر جماعت وفا نداره

🫂🤍مامان ی پسر شیطوووون 🤍🫂