2777
2789
عنوان

شما پسرها

257 بازدید | 34 پست

تو این اوضاع اقتصادی چجوری میخوایید یه روزی خانواده تشکیل بدید و ازدواج کنید

کلا خیلی ذهنمو درگیر کرده

آخه با حقوق پایین ۵۰ که نمیشه زندگی کرد

همش خداراشکر میکنم دختر آفریده شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم یه سری پسر می گن توقع دخترا بالاست یعنی ما حق نداریمیه زندگی خوب بخوایم؟یا اینکه همش دخترا رو بد نشون می دن درکشون نمی کنم یه دختر نمی تونه با نداریتون کنار بیاد چرا درک نمی کنین البته جمع نمی بندم شاید بعضی دخترا کنار بیان

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

ما دخترا آدم نیستیم مگه ک خداراشکر میکنی دختر شدی عزیزم

مگه همه سختیا برا پسراست فقط

تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

خوب اگر عقل داشته باشند سراغ کسی که مثل شما باید تمکن مالی شو اثبات کنه که حد نصابتون رو داره نمی رن!

چون آدمی که اگر کمتر از یک قدری داشته باشی تو رو نخواد، برای روز نداری و تنگناهای جورواجور زندگی نمی تونه همراه باشه!