2777
2789
عنوان

اکسم پیام داد

78 بازدید | 5 پست

من ازدواج کردم بچه هم دارم

چندسال پیش چندماه با کسی صحبت میکردن و فقط یکبار همو دیدیم ، خیلی دوستش داشتم ولی به دلیل عدم تفاهم به درخواست خودم جدا شدم هرچند اون نمیخواست کات بشه

بعدش بلافاصله ازدواج کردم و بچه دار شدم

عکسم با بچم پروفایل بود پیام داد سلام بچه خودته من سین نزدم بعد تاریخچه پاک کرد

ولی من ذهنم خیلی درگیر شده انگار تمام اون لحظات مرور شد برام

به زود فراموشش کرده بودم ولی الان که اتفاقا امتحانات سختی هم دارم ذهنم درگیر شده

چیکار کنم برای آرامش ذهنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاریخچه پاک کردزشته من پیام بدم بعد اینجوری بگم

پس پیام نده ولی رک و واضح حرفت رو بزن ، اینجور بیشتر خود خوریی میکنی ، بهش بگو کاری داشتی پیام دادی من الان ازدواج کردم و خوشبختم ، تموم شد رفت

دیگه توام سریع بعدش ازدواج کردی فکرشو نکن

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛