2777
2789
عنوان

شک ب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 105 پست
میتونم نصب کنم اول شماره خودمو بزنم ببینم چجوریه بعد بیام بیرون بعدا شماره شوهرو بزنم؟

اره اینجوری دستتم رون میشه میفهمی چی به چیه ،اره کارت تموم شد پاکش کن دوباره نصب کن اینبار خواستی با شماره شوهرت برو،فقط یه قلم کاغذم پیشت باشع یه وقتی خواستی شماره ای چیزی بنویسی بعد سر فرصت بشینی چک کنی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

میتونم نصب کنم اول شماره خودمو بزنم ببینم چجوریه بعد بیام بیرون بعدا شماره شوهرو بزنم؟

مگه چیزی ازش دیدی یا شک داری اگر چیزی ندیدی بیخود ارامشت بهم نریز

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینجوری دستتم رون میشه میفهمی چی به چیه ،اره کارت تموم شد پاکش کن دوباره نصب کن اینبار خواستی با ...

ای بابا چه فایده داره منکه همچی فهمیدم فقط حال لدیش واسم موند الان برم چک کنم دوباره یه چی بفخمم چیکار کنم باز حال خودم خراب تر میشه . ممنون بابت راهنماییت ولی خدا کنه هیچوقت نخواد چکش کنم

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

ای بابا چه فایده داره منکه همچی فهمیدم فقط حال لدیش واسم موند الان برم چک کنم دوباره یه چی بفخمم چیک ...

دقیقا حرف منم همینه وقتی کسی شرایط طلاق ورفتن نداره همون چک نکنه بهتره چون خودش ذوب میشه

دقیقا حرف منم همینه وقتی کسی شرایط طلاق ورفتن نداره همون چک نکنه بهتره چون خودش ذوب میشه

اره واقعا

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

شک نیست واقعیته کرم ریختنش چرا ریپ بزنن بگه چه دافی چون طرف جواب بده بعد بلاسه

بنظرم برو رو اکانتش کلا حرف بزن دوباره همچین کاری نکنی

اینجور مواقع صبر داشته باش چون شاید طرز فکر تو اشتباه بوده باشه ؟ حالا خودت کبودش نکرده بودی که بخاد بره جاییی با لباسش تو دید باشه بخاد پاکش کنه

منظورم اینه گاهی وقتا یک شک ممکنه کوچکترین و بی ارزش ترین حرکت طرفو برات بد جلوه بده چاره همه اینا حرف زدن با خودشه

اون زنرم بلاک کن تمام

چی بگم؟بگم چیزی باشع میگ؟؟

همین ریپ زدن رو پیام بقیه زنا رو ممنوع کن براش

بی سر و صدا برو رو تمامی اکانتاش

حتما اون زن و بلاک کن بعددببین در میارش یا نه

چک کن همه چیشو ولی نزار متوجه بشه

رمز اکانتش روعوض کرده نتونستم برم

یک شب که خوابه بردار برو تو اتاقی جاییی شمارش بزن واتساپ نصب کن بزن رو اکانتش فراموشی رمز 😁 تا رمز بیاد واتساپ بعد همه چیو بپاک اینطوری رمز عوض کردی رو اکانتشم هستی

پیامی ساده رو بزن وصل شدن به ایمیل هر چند وقت یکبار برو سر گوشیش حذف کنه باز یک سطل داره تا 30روز پیام میمونه اگه اونجا رو نپاکه نفهمه. یا نتایج گوگلش قشنگ بالا میاد با ایمیل