2777
2789
عنوان

امپول لاغری

95 بازدید | 12 پست

میخوام نظرمو بگم سوالی داشتین بپرسین

دوستان من دوماهه تزریق اسپارتینا دارم و ده کیلو وزن کم کردم تا الان، خیلیا رو دیدم میگن تهوع دارن حالشون بد میشه یا معده درد میگیرن ولی من اصلااااا اینجوری نبودم

وسطای تزریق شام رفتیم بیرون من دوتا دونه سیب زمینی سرخ شده خوردم و معدم شروع کرد به درد و تهوع جوری که متوجه شدم ممکنه بالا بیارم رفتم یدونه امپول ضد تهوع زدم و خوب شدم یک بارم دو قاشق قیمه تو مهمونی خوردم دیدم معدم اذیته فهمیدم اصلا نباید چربی بخوریم چون تحرک روده و معده کم شده اون چربی اذیتتون میکنه سعی کنید غذاتون پروتئین و سبزیجات باشه من سعی میکنم کربوهیدراتم کم مصرف کنم که ریزش مو نداشته باشم و خداروشکر ندارم، سایز خوبی کم کردم لباسایی که سایزم نبود کاملا اندازم شده

کسایی که میگن ورزش کنید و نزنید دوستان نمیشه من واقعا راضیم از تزریق و تاثیر گذار بود من تو خوابمم نمیدیدم دوماهه ده کیلو کم کنم من تنبلی تخمدان دارم یکمم روند کاهش وزنم سخت تر بود هم حالت نرمال هم با امپول ولی خداروشکر فعلا عوارض نداشتم کسایی که میگن مشکل صفرا یا کلیه گرفتن اونا از قبل بیماری زمینهای داشتن من قبلش ازمایش دادم کلی و دکترم گفته بود ازمایش ندی انجام نمیدم، من زیر نظر پزشک تغذیه هستم و هر هفته تزریقم رو تو کلینیک انجام میدم

اگه سوالی داشتین بپرسین

ویتامین ای که برای حفظ سلامت سینه و جلوگیری از کیست لازمه حلال در چربیه یه مدت مردم قرص ونوستات میخوردن برای لاغری خیلیا دور از جون کیست سینه گرفته بودن.حتما یکم چربی سالم بذار تو رژیمت

انشالله زودتر به وزن دلخواهت برسی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر نری وخودت از داروخونه بگیری بزنی چی؟؟

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

البته من سرخود دارم میزنمولی ازمایش تیروئید دادم نداشتم

هفته ای میزنی

هزینه چقدره

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

ویتامین ای که برای حفظ سلامت سینه و جلوگیری از کیست لازمه حلال در چربیه یه مدت مردم قرص ونوستات میخو ...

منم سالها اورلیستات خوردم ولی نه مداوم، هرموقع غذام چرب بود مصرف کردم الانم اگه غذای چرب بخورم یدونه کپسولشو میخورم خداروشکر مشکلی نداشتم

هفته ای میزنی هزینه چقدره

بستگی به دوزش داره من دوز ۲٫۵ زدم ۲۵۰۰ الان دوز ۶ میزنه ۳ تومن خیلی بالا نمیبره قیمتو هرچقدر دوزم رفت بالا صد تومن اینا بیشتر شد

دکتر نری وخودت از داروخونه بگیری بزنی چی؟؟

اونم اگه بری دکتر ازمایش بدی بهتره منم از دکترم پرسیدم گفت میتونی اینکارم انجام بدی ولی چون اونجا همه چیزو ثبت میکنن وزن سایز و انالیز بدنی داری بهتره

منم زدم دو دوز ۴ کیلو کم کردم با روش زیر ماهی ۵ تومن میفته از دوزهای بالاتر میزنی و لی با تیک کمتر نحوه تنظیم دوز قلم های اسپارتینا

✅پن اسپارتینا ۲/۵ میلی گرم
▫️دوز ۲/۵ ۶۰ واحد

✅ پن اسپارتینا ۵ میلیگرم
▫️دوز ۲/۵ ۳۰ واحد
▫️دوز ۵ ۶۰ واحد

✅پن ۷/۵ میلی گرم
▫️دوز ۲/۵ ۲۰ واحد
▫️دوز ۵ ۴۰ واحد
▫️۷/۵ ۶۰ واحد

✅ پن ۱۰ میلی گرم
▫️دوز ۲/۵ ۱۵ واحد
▫️دوز ۵ ۳۰ واحد