براساس فعالیت بدنیم متفاوته یه روز ۱۹۰۰ یه روز ۱۷۰۰
کلا ۸ کیلو کم کردم ولی اونقدری واضح بود که بقیه هم متوجه میشدن..بر فرض مثال شما دو کلیو رو هم فقط چربی از بین ببری خیلی معلوم میشه تو بدنت...ولی اگه دیدی مثلا ۵ کیلو کم کردی و معلوم نمیشه پس احتمالا عضله از دست دادی.
من ۱۲ قاشق برنج میخورم معمولا بدون روغن...چیزی جز قند رو حذف نکردم...البته قند هم کامل حذف نکردم.
کلا تو رژیم باید جوری مدیریت کنی که بدنت دچار کمبود نشه و حتما کنارش ویتامین و زینک و...بخور.
چربی سالم هم مهمه مثل روغن زیتون و...
کربوهیدارتی مثل برنج رو حذف نکن..اینکه میگن باید حذفش کنی مزخرفه..چون ما ایرانی ها کلا همه غذاهامون با برنجه و اگه حذفش کنی یا کمش کنی...بعدا که مثلا ۱۰ کیلو کم کردی و بخوای برنج رو بیشتر بخوری،بدنت به همون مقدار واکنش میده و ممکنه وزن رو بالا ببره...پس در نتیجه مقدار برنج رو کم نکن فقط سالم بخور..یعنی بدون روغن.همراه پروتئین مثل مرغ یا تخم مرغ و...و همراه کربوهیدرات پبچیده مثل حبوبات و همینطور فیبر هایی مثل سبزیجات و هویج و...
و توصیه میکنم کالری خودت رو فقط ۲۰۰ تا کمتر از حد واقعی بخور...مثلا اگه کالری روزانه ات ۱۸۰۰ هست..برای کاهش وزن فقط ۱۶۰۰ تا بخور...اگه بیشتر کنی بدنت دچار قحطی میشه و فقط عضله از دست میده.
حتما ورزش بکن حتی در حد پیاده روی.
پروتئینت هم باید به ازای وزنت دو برابرش باشه..مثلا برای وزن ۶۰ باید ۱۲۰ گرم مصرف بشه...هرچند تو وضعیت گرونی الان خیلی سخته🥲💘
موفق باشی