2777
2789
عنوان

سلام خوبین

107 بازدید | 17 پست

بچها من واقعا نمیدونم دیگ چگار کنم میایی جواب پدر نمیدی مجدد تکرار میکنه و سرکوفت البته مادر تا حدی حد مرززشو نشونش داده ولی این قدرت طلب پدر مارو در اورده هر بار ی چی شما نجسین من تمیزم منم منم فقط رسیی بازی واقعا دیگ نمیتونم ادامه بدم

اصلا نفهمیدم چی گفتی😅

ببین صبح گیر داد که ما کثیفیم ی مرده اومده خونمون گف برام اب ببار من اب اوردم گرم بود اومدم شام کوفت کنم گیر گه ب چ حقی اب گرم اوردی بیین میگه من رییس خونه ام درصورتیکه اصلا من چکاره ام این وسط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین صبح گیر داد که ما کثیفیم ی مرده اومده خونمون گف برام اب ببار من اب اوردم گرم بود اومدم شام کوفت ...

آخی زیلد حساس نباش سعی کن ریلکس باشی

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

آخی زیلد حساس نباش سعی کن ریلکس باشی

پدرمو در اورده رفتم بیرون اومدم میگ بنگاه به من زنگ زدا بابا به من چ حتی مامانم باز طرفم گرف گه داداشس اب گرم ریخت سر ابه ینی غیر مستقیم گیر به من نده بببن خالت هرگی میاد جو گیر میشه و دستور پشت دستور مرده میگ تور اب گرمه باشه این نه بزار بیارم که همه ببین چ ادم خوبیه

پدرمو در اورده رفتم بیرون اومدم میگ بنگاه به من زنگ زدا بابا به من چ حتی مامانم باز طرفم گرف گه داد ...

ای بابا درگیره هاااا

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

ای بابا درگیره هاااا

باباپدرمون در اورد دیگ چنان کرد زدم سیم اخر داد زدم فقط که بسع خجالت نمکشی همش تو خونه ای همه چبی. دخالت میکنه بیین همه چیز چپ راس جلو مهمونا میگ ما زیاد اب برق مصرف میکنیم

[QUOTE=420130790]الا داشتم کوف میخوردم ینی صبح یکبشون پرید الانم یکیشون فک کن من دیگ نای ادامه دادن ندارم[/QUOTE☹️

باباپدرمون در اورد دیگ چنان کرد زدم سیم اخر داد زدم فقط که بسع خجالت نمکشی همش تو خونه ای همه چبی. د ...

کاش جدا زندگی میکردی