2777
2789
عنوان

دعوا تو عقد

441 بازدید | 53 پست

ما یکسالو نیم که عقدیم...الان یکماه ک قهر کردیم....و ن خودش ن خانوادش هیچکاری نمیکنن

بنظرتون اینکه مادرم زنگ بزنه بگه باید تکلیف دخترمو مشخص کنید بد؟من دیگه دوسش ندارم.فقط این بلاتکلیفی اذیتم میکنه و من نمیخوام اقدام کننده برای طلاق باشم....خانوادم میگن نباید زنگ بزنیم ما...اما من میگم بعد نمیگن دخترشون هیچ ارزشی نداره براشون ک همینجوری تو بلاتکلیفی گذاشتنش

موضوع دعوا هم ی چیز کوچیک بوده...اما اقا خودشیفتست و عادت ب قهر داره

فکر کنم زنگ بزنع جدی و محکم بهتر باشه تا من من کنه و بعدا بگنن شما ناز ما رو ککشیدین

دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرت درست میگه چرا شما زنگبزنید؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
فکر کنم زنگ بزنع جدی و محکم بهتر باشه تا من من کنه و بعدا بگنن شما ناز ما رو ککشیدین

نه قرار تیست من من کنه...فقط میخواد بگه باید زودتر تکلیف این رابطه مشخص شه...و شما چ بزرگتری هستین ک همینجوری واستادین هیچ غلطی نمیکنید

بعد نمیگن دخترشون براشون ارزشی ندارهما هنینجور تو اب نمک گذاشتیمشون اونا هم همینجور واستادن

میگی طلاق نمیخوای اگه زنگ بزنی یعنی هنوز حاضری زندگی کنی باهاش

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
میگی طلاق نمیخوای اگه زنگ بزنی یعنی هنوز حاضری زندگی کنی باهاش

نه ک نخوام...میخوام فقط اگه طلاق میخواد بره اقدام کنه خودش...طلاقم نمیخواد باید بیاد بریم دکتر....من همینجور الکی نمونم باهاش

خب اخه چرا من باید اسمش رو من بمونه الکی...میخواد گمشه بره زودتر درخواست بده هر

اون درخواست نمیده هیچوقت چون اینجوری تمام مهریه باید بده

نه ک نخوام...میخوام فقط اگه طلاق میخواد بره اقدام کنه خودش...طلاقم نمیخواد باید بیاد بریم دکتر....من ...

شوهر منم همینجوری منو ول کرد ۲ ماه صبر کردم دیدمنیومد برای مهریه اقدام کردم خوب وقتی نیومد یعنی نمیخواست دیگه منو در مورد طلاقم خیلی کم پیش میاد مرد درخواست طلاق بده برای اینکه اذیت کنه و بتونه مهریه ندا