2777
2789

سلام وقتتون بخیر باشه من خودم مشاور پوست و مو هستم .اهل تبلیغ هم نیستم .من قبل اینکه این حوزه وارد بشم همیشه بابت خرید محصولات خارجی کلی هزینه میدادم و واقعا اذیت میشدم چون به دلار هزینه میکردم و به ریال حقوق کارمندی میگرفتم تا اینکه یکبار یکی از دوستانم محصولات تراست بهم معرفی کرد و گفت در مقابل اون همه هزینه که میدی یکبار بیا و یکی از محصولاتی که استفاده میکنی از این برند انتخاب کن منم از ضدافتابش که مشابه ایزدین اسپانیا هست استفاده کردم وواقعا به عینه دیدم از نظر کیفیت با ایزیدین رقابت میکنه در صورتی که ایزیدین من میگرفتم 6800 ولی ضدافتاب تراست گرفتم 1200و پیش خودم گفتم اگه خوب نبود نهایتا برای دستم استفاده میکنم که خدارو شکر راضی بودم و به همین دلیل (کیفیت بالا و قیمت مناسب و در دسترس بودن همیشه محصولات ) وارد حوزه پوست و مو شدم و دوره های تخصصی پوست و مو را به رایگان از شرکت دریافت کردم و به عنوان یک مشاور پوست و مو مشغول به فعالیت در حوزه فروش هستم . هدفم اصلا و ابدا تبلیغ نیست فقط میخوام بگم اصلا گول اسم برند ها رو نخوردید و برای یکبار هم که شده نمونه محصولات ایرانی علی الخصوص تراست امتحان کنید اینم لینک اختصاصی خرید 09045600452 تماس جهت مشاوره رایگان پوست(صورت و بدن) و مو - از ساعت 16-20