2777
2789
عنوان

بهم تهمت زد

317 بازدید | 52 پست

فکن این همه با شرافت زندگی کنی بعد یه حرومزاده بیاد راحت بهت بدترین تهمت ممکن رو بزنه

من آهم خیلی وقتا زود میگیره خیلی دلم خواست اون تهمتی ک بهم زد رو سر ناموس خودش بیاد تا بفهمه چقد اون حرفش درد داشت ولی از طرف دلم نمیاد برا همجنس خودم همچین چیزی بخوام اونم وقتی خودشون هیچکاره ن

ولی دلم خونه، نه کسی رو دارم باهاش درد دل کنم حرف بزنم بلکه آروم شم

دارم دیونه میشم به چ جرئتی همچین تهمتی بهم زد، اونم مننننن

دلم میخواد تاوان این تهمتو تو همین دنیا ببینه دردشو حس کنه که با این تهمت جیگرمو آتیش زد

از غصه ی زیاد حتی نمیتونم گریه کنم فقط یه گوشه نشستم و اونحرفا هی تو سرم میچرخهههه

دلم میخواد بدبختی این ادمو ببینم، دلم میخواد خدا ساکت نشینه و خودش انتقاممو بگیره، چون من فقط بی هیچ حرفی ساکت موندم و سپردم به خدا

ولی باز دلم آروم نمیگیره

( خیلی دلم خونه، خواستم اینجا صرفا درد دل کنم، نری بیاد تیکه بپرونه من میدونمو اون)

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

برین دهنش

خیلی دلم شکست

بی هیچ حرفی بلاک کرذم فقط

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه اینجوریه پسبار به بالاسری

کاش همین زودی جوابشو خدا بده

خب اگه اینجوریه پسبار به بالاسری

جام بودی چیکار میکردی

منم یه عن اقای خیرندیده ای بهم تهمت جنسی زد

اما بدون تاوان داره زندگیشو میکنه گردنشو تبرم نمیزنه

نه خدا را می پذیرم نه این جهان را سندی برای وجودش میدانم. اگر مدیریت این هست استعفا بده جهان نفس بکشد

منم یه عن اقای خیرندیده ای بهم تهمت جنسی زداما بدون تاوان داره زندگیشو میکنه گردنشو تبرم نمیزنه

من یوقتایی اهم زود میگیره

دلم میخواد همین روزا جوابشو بگیره

بدجور با این حرف دلم شکست

یک ساعت تمام فقط زیر دوش بودم و به حرفاش فک میکردم

میخوام گریه کنم نمیتونم فقط قلبم خیلی درد گرفته

من یوقتایی اهم زود میگیره دلم میخواد همین روزا جوابشو بگیرهبدجور با این حرف دلم شکستیک ساعت تمام فقط ...

ایشالله همه نرای گوه خور تاوان پس بدن

نه خدا را می پذیرم نه این جهان را سندی برای وجودش میدانم. اگر مدیریت این هست استعفا بده جهان نفس بکشد

میریدم دهنش بعد بلاک

نمیدونم چرا تو هر شرایطی هی جلو خودمو میگیرم

و میگم تو شخصیتم نیس مثل این آدم بی لول باشم

دلم میخواد فحش بدم ولی هی یچی میگه نگووووووو

ایشالله همه نرای گوه خور تاوان پس بدن

ان شاالله بحق همین شهادت امام رضا بدجور تاوان شو پس بدن،

اونم خودشون فقط