2777
2789
عنوان

مارمولک

76 بازدید | 10 پست

بچها چسب مارمولک وجود داره؟

ما خونمون چند بار پشت هم مارمولک دیدیم

کانال کولر رو تور پشه بندی زدیم هواکش ها همینطور

لوله لباس شویی و ظرفشویی هم دورشو نایلون و چسب زدیم لوله هود هم همینطور

در تراسم بستیم

بعد یک هفته چيزي نبود باز دیشب یکی دیدیم

بچها چسب مارمولک وجود داره؟ خوبه؟

یا راه های ورود مارمولک رو میدونید؟

تو رو خدا کمک کنید چندبار تاپیک گذاشتم فقط اومدن زیرش مسخره بازی

کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم اون دیشبی از قبل بوده یا تازه اومده

چرا نوشتی مارمولک وجود داره؟ خب معلومه وجود داره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چسب مارمولک نوشتم وجود داره یا نه

عه اره چسبشو ندیدم ببخشید😂😂

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

جدی؟ کجاها بذارم

مارمولک قسمت هایی که نور هست میره میمونه

مثلا دم در یا دم پنجره،،،هروقت گم شد روز قسمت هایی که نور هست پیداش میکنی

گوشه در بزار ،سمت پنجره

البته من خودم با دسمال میگیرمش

من دیگه در ایوون باز مونده انقد خونمون اومده تجربه کسب کردم

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
مارمولک قسمت هایی که نور هست میره میمونه مثلا دم در یا دم پنجره،،،هروقت گم شد روز قسمت هایی که نور ...

عه مرسی عزیزم

اخه میدونی ما تو این یک هفته در تراسمونم حتی باز نذاشتیم هر راهیم فکر میکردیم میانو بستیم باز نمیدونم این بعد یک هفته از کجا پیداش شد

منم خیلی میترسم لعنتی میترسم راه ورود داشته باشن هی بيان یا سال بعد باز همین بساط باشه

عه مرسی عزیزماخه میدونی ما تو این یک هفته در تراسمونم حتی باز نذاشتیم هر راهیم فکر میکردیم میانو بست ...

دسشویی و حموم هواکش نداره؟

من چون دیدم ازون قسمتم میان

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️