2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما غلظت ها یکی نیست ،برای من تاحالا اینطوری نشده

میشه راهنماییم کنید؟ برای هر ژله آلوورا چه مقدار آب جوش و آب سرد میریزید؟ و اینکه آیا پودر ژلاتین هم میزنید؟

حتما غلظت ها یکی نیست ،برای من تاحالا اینطوری نشده

میشه راهنماییم کنید؟ برای هر ژله آلوورا چه مقدار آب جوش و آب سرد میریزید؟ و اینکه آیا پودر ژلاتین هم میزنید؟

میشه راهنماییم کنید؟ برای هر ژله آلوورا چه مقدار آب جوش و آب سرد میریزید؟ و اینکه آیا پودر ژلاتین هم ...

سلام من برای هر بسته ژله الو ورا یک لیوان ابجوش  و نصف لیوان آب سرد رو به روش بن ماری حل می‌کنم

و برای تزریق هم از خامه صبحانه +رنگ خوراکی+شکر مقداری برای شیرین شدن

و برای رقیق کردن آن از شیر استفاده می‌کنم تا به راحتی از سورنگ بیرون بیاد

و برای لایه زیری ژله بستنی درست می‌کنم

که منم بعضیوقتا از هم جدا میشه😌

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر
میشه راهنماییم کنید؟ برای هر ژله آلوورا چه مقدار آب جوش و آب سرد میریزید؟ و اینکه آیا پودر ژلاتین هم ...

من از ژلآماده استفاده میکنم با همون دستور که روش نوشته ،خامه رو هم با زعفرون ،آب لبو، یا چند قطره رنگ مجاز قاطی میکنم با سرنگ تزریق میکنم،بعد از تزریق یه لایه نازک از آلوئه‌ورا رو دوباره روش میریزم بعد که خودش رو بست ژله رنگی سرد شده رو میریزم

2790
2823
2791
2779
2792