2777
2789
عنوان

فرد مناسب

262 بازدید | 34 پست

به نظرتون به عنوان یه پسر بالاخره میرسه روزی که منم تو این شرایط یکی پیدا بشه که دوستم داشته باشه؟

چرا اینقدر رابطه های پارتنری مد شده دیگه قلبی وجود نداره انگار دخترا دنبال خوش گذرونی و پسرا سواستفاده

امثال منم که دنبال رابطه های کلاسیک هستیم هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی هم پیدا میشه که عاشق من بشه؟

بدون دوستی و یا روابط غیر شرعی و خیلی چیزای دیگه عاشق بشیم و بریم سر خونه و زندگیمون؟

اگه چیزی هم نداشتیم دلمون رو به بودن هم خوش کنیم

میرسه اون روز ؟؟

برای بدست آوردن سن واقعیم منهای 37کن. آقای محترم به خانم ها درخواست نمیدهدباتشکر از آقایون محترم

پول و ظاهر مناسب و اخلاق و رفتار مناسب داشته باشی حتما موردهایی برای ازدواج پیدا میشه

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

اگر زن رو بخاطر بچه داری و خانه داری این چیزا نخوای میشه من عاشق شوهرم بودم ولی بهم گفت بچه که برام نیاوردی سر کار هم میخوای بری غذا درست نمیکنی ( حالا من فقط دو روز هفته میخواستم سرکار باشم ) بعد گفت خب به چه درد من میخوری

پول و ظاهر مناسب و اخلاق و رفتار مناسب داشته باشی حتما موردهایی برای ازدواج پیدا میشه

ازدواج سنتی نه یه رابطه دلی که شروع بشه کنار هم جلو بری پیشرفت کنی و زندگی و بسازی ولی نیست دیگه.سن آدم که بالاتر میره دیگه میشه محالات