2777
2789
مال پسرخاله اعتباریه ولی فعال شده

چی بگم والا عزیزم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
یک گیگ ماه رمضون با چه شماره ایی؟؟اره با شماره ستاره صد ستاره دو ستاره شش ستاره پنج ستاره یک مربع ما ...

وااای واسه منم شد.خرشانس کی بودم من.ولی شنیدم پس میگیره باید انتقال بدیم ب ی خط دیگ ک نتونه نمیددنی چطور انتقال بدیم؟

انرژی مثبت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای واسه منم شد.خرشانس کی بودم من.ولی شنیدم پس میگیره باید انتقال بدیم ب ی خط دیگ ک نتونه نمیددنی ...

خوشبحالتون مال من فعال نشد ن عزیزم انتقال رو نمیدونم شماره خطتون 0919؟

در ساعت 01:48:16 مورخ 1397/03/25، رزرو بسته اينترنت آلفا+ 365 روزه 120 گيگابايت با موفقیت انجام شد ...

منم دقیقا همین برام اومدگمیگم کاش نزده بودم.اخه نت نمیخاسم.میترسم ی حا از حلقوممون بکشن بیرون نامردا

انرژی مثبت باش