2777
2789
عنوان

خیانت به خودم

199 بازدید | 23 پست

من اشتباه کردم اول از همه انتخاب رشته اشتباه دو دبیرستان بخاطر چشم و هم چشمی با دخترخالم که همسنم بود دوم انتخاب رشته اشتباه دانشگاه بخاطر مادرم چون اون دوست داشت خواستم خوشحال شه و الان من موندم و سردرگمی و اینکه دیگه نمیدونم چی مناسب منه ورزش؟ زبان؟ وکالت؟ مشاوره؟ هر۴ تاشم بهم میخوره تست mbti دادم entj هستم شما تجربه مشابهه دارید؟

باید ببینی قلب و روحت کدومو دوست داره کدومو صبح تا شب حاضری انجام بدی و لذت ببری

من بخاطر هنر صبح تا شب بیدار بودم ۳ روز سر ژوژمانش نخوابیدم ولی دوسش دارم

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ببینی قلب و روحت کدومو دوست داره کدومو صبح تا شب حاضری انجام بدی و لذت ببری من بخاطر هنر صبح تا ...

من خوب صحبت میکنم خیلییی هم منطقیم مشاوره و روانشناسیو دوست دارم اما بازم میترسم چون کمک به بقیس میترسم بازم اشتباه کنم برای هر ۴ تایی که گفتمم همین حسو دارم ۲۵ سالمه اگه باز اشتباه انتخاب کنم چی شاید الان دوست دارم بعدا خوشم نیاد هعیییی

اصلا نزار کسی برات تصمیم بگیره.. بسته به ظرفیت های درونی و بیرونی و ظرفیت های بازار ، ب ای خودت تصمی ...

دقیقا متوجهه شدم تااین سن دیگران برام تصمیم گرفتن به اسم راهنمایی ما بزرگترتیم ما صلاحتو میخواییم ما میدونیم ما داریم کمکت میکنیم مشورت میکنی باما 😭😭😭 تاجایی که برای ازدواجمم دیگه میگن تو حالیت نمیشه خودشون تصمیم میگیرن

منم entj هستم

من چی بگم که کل زندگیم اشتباه تصمیم گرفتم ؟

البته یه کمش اجبارم بود

مثلا دهم که زوری رفتم تجربی خانواده باهام دعوا که باید بری تجربی .

ولی من گرافیک کلا هنر دوس داشتم برم .

موقع کنکور دو سال فرهنگیان مصاحبه رفتم هر دو سال رد شدم .

بعد دوباره برگشتم به علاقم هنر طراحی پارچه و لباس خوندم شاگرد اول دانشگاه هم شدم ولی بعد از فارغ التحصیلی پول نداشتم واسه خودم تولیدی بزنم و جایی هم واسه هم کار نبود که براشون کار کنم تو شهرم .

خلاصه الان معلم زبان و معلم نقاشیم با حقوق چندرغاز در اموزشگاه ها تازه تو انتخاب شوهرمم گند زدم

مشاوره و زبان تو ایران سریع به حقوق میرسی

من خیلیییی دوست دارم دیگرانو راهنمایی کنم چون خودم خیلی سردرگم بودم و شدم کلا خوبمم صحبت میکنم منطقیم هستم اما نمیدونم رشته مشاوره بهتره یا روانشناسی

من خیلیییی دوست دارم دیگرانو راهنمایی کنم چون خودم خیلی سردرگم بودم و شدم کلا خوبمم صحبت میکنم منطقی ...

مشاوره برای کنکور و این حرفا خوبه

روانشناسی هم میتونی سمت شاخه مشاوره بری

هرچه در

پس کلا فک کنم entj ها اینجورین 😶🫣😕☹️

Entj ها ادم های رقابت طلبی هستن اتفاقا ادمای مثل ما همه جای دنیا موفق میشیم ولی تو ایرانه که نمیتونیم به هیچ جا برسیم .

من همیشه اموزشگاه زبان اموزشگاه نقاشی ومدرسه و بعد دانشگاه بهترین دانش اموز و بهترین دانشجو بودم . همیشه رییس بودم رییس شورا و رییس انجمن علمی تو دانشگاه

ولی تنها مشکلم این بود که پول نداشتم و تو ایران به دنیا اومدم .

من همه ی این شغلا طراحی لباس ، تدریس زبان و تدریس نقاشی رو دوسشون دارم اما وقتی دوسشون دارم که مثلا پول میداشتم اموزشگاه مال خودم میبود یا تولیدی لباس میداشتم .

دوس ندارم حماله کارفرما باشم

مشاوره برای کنکور و این حرفا خوبه روانشناسی هم میتونی سمت شاخه مشاوره بری

هعییی خواااهر من دانشگاه دولتی خوندم هررررجا رفتم برا مشاوره کنکور اصلاااااا همش گفتم شمارتونو بدید باهاتون تماس میگیریم نمیدونم کیارو قبول میکنن من تمام تلاشمو کردم تمااااام اموزشگاه های کنکور شهرمونو رفتم