2777
2789
عنوان

کیا آیلتس دارن؟

17051 بازدید | 51 پست

لطفا نمره تون رو بگید و اگه تجربه مفیدی از آزمون دارین

و یه آموزشگاه خوب به من معرفی کنید برای آشنایی با سبک آزمون، مثلا آزمون آزمایشی برگزار کنه

و اگه کسی در مورد آریانپور نظر و تجربه ای داره بگه، ممنون

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید آیلتس چیه.نخندید😑

آیلتس و تافل، آزمون زبان هستن، با مدرکش میشه کشورهای دیگه کار یا تحصیل کرد یا برای مهاجرت لازمه

عزيزم من ندارم

ولي رشته ام زبانه و چندتايي از دوستام كه براي تحصيل رفتن كلاساي آيلتس و تو ايران استراليا بودن اگه تهراني برو اونجا

نمره هاشونم خوب بود حد نصاب دانشگاه شون بود

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
من پارسال آيلتس گرفتم .٧/٥ شدم  كلاس مخصوص آيلتس نرفتم چون خودم معلم هستم  بهترين موسسه ...

ممنون. 

ایرسافام فقط مهارت ها رو کار می کنه یا تمرکزش رو فرم آزمونه؟

چون منم از نظر مهارتها اوکیم رشته م زبان بوده. نمره بالا تو آزمون فقط برام مهمه

عزيزم من ندارم ولي رشته ام زبانه و چندتايي از دوستام كه براي تحصيل رفتن كلاساي آيلتس و تو ايران است ...

ممنون عزیزم، حتما سر می زنم

كلا ٣/٤ تا برگزار كننده آيلتس معتبر در ايران هست كه واقعا بهترينش ايرسا فامه .همه جا قيمت ثابته 

ايرسا فام امتحان كتبي رو توي هتل استقلال برگزار ميكنه .خيلي كارشون منظم و دقيق هست

كلا ٣/٤ تا برگزار كننده آيلتس معتبر در ايران هست كه واقعا بهترينش ايرسا فامه .همه جا قيمت ثابته  ...

عزیزم مرسی، ولی من منظورم خود آزمون نبود، آزمون های آمادگی آیلتس می خوام شرکت کنم. یا کلاس آمادگی که تمرکزش رو آزمون باشه. ایرسافام اینطوره؟ یا فقط برگزار کننده ی ازمون اصلیه؟

منم دارم اماده ميشم براي ازمون ايلتس البته اكه اين ني ني سايت بزاره فكر ميكنم موسسه برزابادي خيلي خوبه تو وصال از ارين پور كه ميدونم بهتره

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
ممنون.  ایرسافام فقط مهارت ها رو کار می کنه یا تمرکزش رو فرم آزمونه؟ چون منم از نظر مهارتها ا ...

من كلاس هارو شركت نكردم ولي ميدونم كه دقيقا به شما اختصاصا ياد ميدن چي بگيد ،چي بنويسيد و چجوري نمره بالا بگيريد