ملیکاا۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 83 عنوان همدان 90 بازدید | 7 پست سلام خانومایی که همدان هستید من هفته دیگه قراره بیام همدان مسافرت کجاها رو بهم پیشنهاد میدید برم ؟رستوران و هتل و جاهای دیدنی خوب رو بهم معرفی کنید لطفاممنونم ازتون دیروز | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
84smira عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 484 خوش اومدی ...گنج نامه ...تپه عباس اباد...بلوار ارم.....شهربازی ارم....آرامگاه بوعلی ...بابا طاهر ....لالجین برای سفال....ملایر ی پارک داره قشنگه اسمش یادم نیس....برا بازار خیابان بوعلی، پاستور ،جهانما،....تپه حاج عنایت ،آب هواش عالیه فقط ظهره از ساعت ۱۲تا تقریبا ۱۶یکم گرمه...خونه ما هم بیاین😊
mahi_قرمز عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 881 رستوران شاندیز کاکتوس فسفودی ها خیابون مهدیه ته بلوار ارم سیب زمینی مخصوصاش خیلی خوشمزست
ntaran عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 2200 خوش اومدی ...گنج نامه ...تپه عباس اباد...بلوار ارم.....شهربازی ارم....آرامگاه بوعلی ...بابا طاهر .. ... دوست عزیزمون گف دیگه من خودمو خسته نکنم تایپ کنم🤣
ملیکاا۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 83 رستوران شاندیز کاکتوس فسفودی ها خیابون مهدیه ته بلوار ارم سیب زمینی مخصوصاش خیلی خوشمزست ممنونم عزیزم 😍🙏🏻❤️
ملیکاا۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 83 خوش اومدی ...گنج نامه ...تپه عباس اباد...بلوار ارم.....شهربازی ارم....آرامگاه بوعلی ...بابا طاهر .. ... مرسی عزیزم از اینکه برام نوشتیقربون محبتت از مهمان نوازیتونه 😍❤️🫂
ملیکاا۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 83 دوست عزیزمون گف دیگه من خودمو خسته نکنم تایپ کنم🤣 فدات 😂❤️