بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نميدونم ايده س يانه😐ولي منم خاهر بزرگ ندارم يه خاهر ١٠ ساله دارم سه سال پيش ك عروسيم بود اون خيلي كوچيك اخر باغ داشت بازي ميكرد با رفقاش😆 ولي كم نمياوردم خيلي رقصيدم همش وسط بودم حرف مردم هم مهم نبود برام.. مادرامون هم اول باغ ايستاده بودن براي استقبال ما اول بطور بالعكس دست و روبوسي مختصر كرديم بعد باز روبوسي با مادر هاي خودمون..مادر من گريه ش گرفت من بغضم داشت ميتركيد😔😀 اها يه چيز ديگه سعي كن موقع خوشامد گويي هم خودت هم همسرت لبخند شيك داشته باشين من ب همه ي مهمونام ميگفتم سلام خيلي خوش اومدين ..تو عروسي هم ب همديگه با عشق نگاه كنين
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم