2777
2789
عنوان

ايده 😍☺️

164 بازدید | 15 پست

يه عالمه ايده هاي قشنگ واسه عروسيم ميخوام 

چون خواهر ندارم از تك تك شما خواهش ميكنم در حق من خواهري كنيد❤️🙊

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

الان ایده ایی به ذهنم خطور نمیکنه فقط میتونم بگم  😰خوشبخت باشید عزیزم تبریک میگم 😍😍😘😘

مرسي عشق دلم 😍🤩

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان ایده ایی به ذهنم خطور نمیکنه فقط میتونم بگم  😰خوشبخت باشید عزیزم تبریک میگم 😍😍😘😘

بخدا همين كه جوابمو دادي كلي خوشحالم كردي

ایده من اینه که یادت باشه سادگی عین زیبایی است.

من هنوز بعد دوازده سال عاشق عکسهای عروسی ام هست چون شکل خودم هستن.

به نظر من برای چیزهایی که برات می مونند هزینه بیشتر کن مثل عکس...نه برای شام و تالار.

اینها نظر من بود😉خوشبخت باشی

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
ایده من اینه که یادت باشه سادگی عین زیبایی است. من هنوز بعد دوازده سال عاشق عکسهای عروسی ام هست چون ...

ميخوام موهامو فرباز درست كنم خوبه!؟

میدونی دخترم دو سالشه منو تو لباس عروس میشناسه ولی بقیه خاله  عمه هشو نه.چون خیلی آرایش دارند.حس خوبی از این بابت دارم.

مدل مو رو نمتونم نظر بدم ...خیلی سلیقه یه.هرجور و رویاهات بوده و دوس داری باش🌸

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
ميخوام موهامو فرباز درست كنم خوبه!؟

عالیه دختر عموم این کارو کرده بود خیلی ناز شده بود اون موهاش بلند و مشکیه خیلی بهش میومد

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
میدونی دخترم دو سالشه منو تو لباس عروس میشناسه ولی بقیه خاله  عمه هشو نه.چون خیلی آرایش دارند.ح ...

مدل ارايشمم اروپاييه اتفاقا 

عالیه دختر عموم این کارو کرده بود خیلی ناز شده بود اون موهاش بلند و مشکیه خیلی بهش میومد

عشقم متاسفانه من ميخوام موهامو امبره روشن كنم

عشقم متاسفانه من ميخوام موهامو امبره روشن كنم

اگه بهت میاد که عالیه 

موفق باشی و خوشبخت 😍🌷

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
اگه بهت میاد که عالیه  موفق باشی و خوشبخت 😍🌷

فداي تو بشم من خواهر نازم 🤩😍❤️

نميدونم ايده س يانه😐ولي منم خاهر بزرگ ندارم يه خاهر ١٠ ساله دارم سه سال پيش ك عروسيم بود اون خيلي كوچيك اخر باغ داشت بازي ميكرد با رفقاش😆 ولي كم نمياوردم خيلي رقصيدم همش وسط بودم حرف مردم هم مهم نبود برام.. مادرامون هم اول باغ ايستاده بودن براي استقبال ما اول بطور بالعكس دست و روبوسي مختصر كرديم بعد باز روبوسي با مادر هاي خودمون..مادر من گريه ش گرفت من بغضم داشت ميتركيد😔😀 اها يه چيز ديگه سعي كن موقع خوشامد گويي هم خودت هم همسرت لبخند شيك داشته باشين من ب همه ي مهمونام ميگفتم سلام خيلي خوش اومدين ..تو عروسي هم ب همديگه با عشق نگاه كنين 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز