2777
2789
عنوان

تلافی خیانت

683 بازدید | 37 پست

دلمم میخواد تلافی رفتارشو سرش دربیارم اون همه که عذابم داد عذابش بدم

حساسش کنم شب و روزش بشه گریه و ناراحتی و عذاب

جوری که کمرم شکست کمرشو بشکنم

جوری که قلبم شکست و تنهایی رو ترجیح میدادم تا زجه بزنم دردای منو بکشه تا بفهمه چی کشیدم

دلمم میخواد انقدر عذابش بدم تا آرزوی مرگ کنه همونطوی که آرزوی مرگ دارم

دلمم میخواد کل وجودشو تنفر و نفرت پر کنه تا بفهمه چقدر عذابم داده با رفتارش

خدا مگه نمیبینه پس چرا سکوت کرده

شما چ پیشنهادی میدین بهم دلمم میخواد حساسش کنم و فکر کنه با یکی دیگه ام کارش به تیمارستان بکشه

همونطوری که من روانی شدم

آنان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکوم اند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سگی که گازت گرفت رو گاز نگیر این خود زنیه

ولش کن بره پی زندگیش بچسب به خودت

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

اگ براش مهم بودی چرا خیانت کرد؟فقط ولش کن بعدا میفهمه اشتباه کرده

چی بگم و چی میتونم بگم

گیج شدم ن میتونم بگم مهمم ن میتونم بگم ن

آنان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکوم اند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند...

سگی که گازت گرفت رو گاز نگیر این خود زنیه ولش کن بره پی زندگیش بچسب به خودت

کااااااااش میتونستم و میشد

اگه دست خودم بود همون تو نامزدی مثل سگ جاش تو اشغال دونی بود

کااااااااش میتونستم و میشد اگه دست خودم بود همون تو نامزدی مثل سگ جاش تو اشغال دونی بود

پس رهاش کن تو ذهنت و رو خودت کار کن تا بتونی ولش کنی.

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

نمی تونی جدا شی؟؟؟ سگ هار بگیرتمون ایا مام باید سگو بگیریم؟؟؟ شان و شخصیت خودتو پایین نیار

اینا توصیه های ادمای اطرافمونه که خودمونو بزنیم به بی غیرتی و چشمامونو ببندیم

اینا توصیه های ادمای اطرافمونه که خودمونو بزنیم به بی غیرتی و چشمامونو ببندیم

عزیزم بخاطره خودت گفتم چون بعدا عذاب وجدان ولت نمیکنه که شدی یه خراب مثل اون مرتیکه هرزه. طلاق بگیر برو دنبال زندگیت. مطمئن باش براش مهم نبودی که خیانت کرده اگه مهم بودی هیچوقت همچین کاری نمیکرد الان با خیانت شمام قشنگ بهونه دستش میدی توی بوق و کورنا کنه که زنم خرابه . ولی جداشی به نفع خودته چون شما توی بوق و کورنا میکنی که من پاک بودم شوهرم خراب و هرزه