2777
2789
عنوان

جوجو کفتر

96 بازدید | 17 پست

لونشون روی کولر طبقه سومیه

ما طبقه اولیم

دیروز افتاد توی حیاط خلوت ما رفته زیر قابلمه کز کرده

فکر کنم مریض شده

میترسه سمتش میریم

بعد هرچی بلغور میریزیم نمیخوره

من انقدر یاغی هستم که از غ به ق زدم، ورود عشق به قلبم ممنوع، بی رحم ترینم چون نمیخوام کسی از من بی رحم تر باشه تا قلبمو بشکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بردار بذار سر جاش مامانش میاد خودش بهش غذا میده

میترسه میریم سمتش

من انقدر یاغی هستم که از غ به ق زدم، ورود عشق به قلبم ممنوع، بی رحم ترینم چون نمیخوام کسی از من بی رحم تر باشه تا قلبمو بشکنه

بلغور که نمیتونه بخوره گشنه و تشنس برش دارین حالا امروز که تعطیله جایی باز نیس چیزی بتونین بگیرین بر ...

میترسه میریم سمتش

خب بترسه برین برش داریناینجوری میمیره

منکه میترسم برم سمتش

خب پس چرا ترستو میزنی به اسم ترس جوجه😂😂ترس نداره که جوجهگوگولیم هست

مامانم میگه نزدیکش میشیم میترسه

حالا جدا از اینکه من خودم ازش میترسم

فوبیا از پرنده دارم

میترسم برم پیشش جفتمون از هم بترسیم

مامانم میگه نزدیکش میشیم میترسهحالا جدا از اینکه من خودم ازش میترسمفوبیا از پرنده دارممیترسم برم پیش ...

😂😂😂😂

نترس اون فقط یه جوجس

نه نوک میزنه نه چنگ میگیره نه پرواز بلده

همینجوری فقط نگا میکنه کلا کفترا بزرگاشون مظلومن چه برسه به جوجه ها

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

😂😂😂😂نترس اون فقط یه جوجسنه نوک میزنه نه چنگ میگیره نه پرواز بلدههمینجوری فقط نگا میکنه کلا کفترا ...

الان من رفتم دیدمش بله خیلی مظلومه خیلی نازه اما واقعا کاری از دست من برنمیاد

چون لونشون روی کولر یکی از همسایه هاست که بیوه هستش و دخترشم اوضاع درست درمونی نداره منظورمو متوجه شدی دیگه

منم پسر مجردم

پدر و مادرم باید ببرنش تحویلش بدن که متاسفانه به چپشونم نیست

الان من رفتم دیدمش بله خیلی مظلومه خیلی نازه اما واقعا کاری از دست من برنمیادچون لونشون روی کولر یکی ...

ای بابا

ببرش به دامپزشکی یا اینایی که پرنده نگه میدارن بده

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷