2777
2789
عنوان

تولد مختلط

170 بازدید | 17 پست

دوستم تولد گرفته بعد گفته چنتا پسرا فامیل و محلشون که باهاشون دوسته هم هستن تو کافس ولی تولد خداروسکر تو خونه نیست

تاحالا تو همچین موقعیتایی نبودم بعد آرایش و اینا هم نمیکنم خیلی گند میزنم و حس میکنم بهم نمیاد بعد بین بقیه دخترا شبیه یه تیکه عنم😭🤣

برم ؟ چجوری برم ؟ رفتارم خیلی سرد و خشک باشه اشکالی داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش من تو محیط مختلطی که همکار و همکلاسی باشه میرم فقط چون به نسبت آشنایی به دست آوردم ازشون میدونم وضعیت جمع چطوری خواهد بود

غریبه رو پیشنهاد نمیکنم بری

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

به خودت اعتماد به بنفس بده ی ارایش ملایم اگر دوست داشتی بکن اگرم نه بدرک مهم نیس

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

خودت باش

هیچ لباس و ارایشی نپوش و نکن ک تاحالا امتحان نکردی. ی چیزی هست میگه اینجور چیزا وقت شکوفا شدن نیست. عادی باش. ارایش کم بکن بهرحال داری میری تولد. اراسته بودن احترام به میزبانه. جوگیر هم نشو. خودت باش. پر حرفی نکن. پرحرفی پشیمونت میکنه ولی کم حرفی نه

چرا من از اینجور دورهمی ها بدم میاد اصلا پامو نمیزارم همچین مهمونی

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷