2777
2789
عنوان

خیانت همسر

189 بازدید | 15 پست

چطور میتونم ی آدم بی غیرت و بیار و بیخیال و بیتفاوت باشم نسبت به همسرم ؟؟؟

لطفا بگین ی کتابی چیزی معرفی کنید

یا ی حرفی بهم بگین که خودتونم تغییر داد

دلبرش مواظب دلبرم باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه میشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببخشید من خیال کردم با یه مرد غریبه ازدواج سفید کردم

نیازهای همو برطرف میکنیم ،وعادی مثل دو تا دوست با هم زندگی میکنیم

دعوا نداریم ،گوشی های همدیگه را چک نمیکنیم

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

ببخشید من خیال کردم با یه مرد غریبه ازدواج سفید کردم نیازهای همو برطرف میکنیم ،وعادی مثل دو تا دوست ...

متاسفانه من نمیتونم همچین فکری کنم و مشکل من همی

دلبرش مواظب دلبرم باش

متاسفانه من نمیتونم همچین فکری کنم و مشکل من همی

میدونم فکر خوبی نیست ولی فقط اینجوری تونستم دوام بیارم

اگه بچه نداشتم احتمال زیاد طلاق گرفته بودم

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

سلام. خوب هستید

کتاب، ورزش های هوازی و فکری، پیاده روی، جدول حل کردن، یوگا و.... خیلی راه ها هست که میتونه کمکتون کنه از افکار بیهوده دوری کنید ولی یادتون باشه مهم اراده تونه اگه کتاب بگیرید دستتون ولی فکرتون جای دیگه و به خاطرات و مشکلات موجود (ولو منفی) باشه که اطرافیان واستون درست کردن باشه اصلا به نتیجه نمی رسید

نتیجه اینکه (مهم هدف و مقصد نهایی خودتونه که با برنامه برید جلو)

فکرتون رو آزاد کنید، دوست خوب انتخاب کنید، از حواشی دوری کنید، با هر کسی در مورد هر موضوعی حرف نزنید چون قرار نیست همه راهنمای خوبی باشن براتون.

زمانه ی الآن، فرق داره با یک دهه ی قبل که دوستان، واقعی تر بودن و میومدن پا به پاتون اشک می ریختن و نمیذاشتن احساس تنهایی کنید

در عین حال حتما مراقبت کنید که روحتون خدشه ی بیشتری بهش وارد نشه

نگاه به آینده ای روشن کنید و تمام دردها رو روی خودتون نبندید