2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست
ببین گلم تو باید انیمیشن خارجی نگاه کنی اول چون تو انیمیشن ها به خاطر بچه ها اروم اروم صحبت میکنن شخ ...

عزیزم همین الان اینکارو کردم ولی نشد وقتی من هیچی نمیدونم وقتی نمیتونم کلمات رو تشخیص بدم چجوری بدنبال معنای اونها تو دیکشنری بگردم

برو word skill elemantary رو بخون بعد اروم‌ اروم سطح های بالاترش رو بخون 

این برای لغتت

برای گرامر کتاب grammer in use جلد کلی اش رو بخر کامله 

بعد که اینا رو خوب خوندی برو سراغ فیلم هایی مثل beauty and the beast ... wonderful animals and where they live ... خواستی چند وقت یکبار بهم پیام بده بهت میگم از فیلماییی که اومده چی رو ببینی که خوبه هم داستانش هم یادگیریش.

و در کنار فیلم اگر دوست داری روزنامه بخون یا press tv رو نگاه کن و از طریق اون اخبار رو دنبال کن. 

تا اینجا که پیش رفتی شروع کن complete IELTS رو خوندن . بعد از اون یک لیست کتاب هست که بهم پیام بده برات بفرستم . 

اونا رو هم بخون برو آزمون بده ببین چی میشه 😊 

سوالی امری فرمایشی بود در خدمتم .🙂 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو word skill elemantary رو بخون بعد اروم‌ اروم سطح های بالاترش رو بخون  این برای لغتت بر ...

عزیزم مرسی انقد خوب راهنمایی کردی 😘😘😘😘😘

خدایا هم میدونی، هم میتونی.... خودت برام بساز...

ببین من ۶سال مداوم سفیر رفتم قبلشم کلی خودم خونده بودم نه میتونستم فیلم ببینم نه اهنگ میفهمیدم نه صحبت کنم نه چیزی بخونم بعد پارسال از طریق خواهر زاده زن داییم با یه خانمی اشنا شدم که به بچه هایی که میخواستن مهاجرت کنن یا ایلس بگیرن درس میداد اشنا شدم انصافا هم کارش عالی بود  و من بعد ۶ ماه که باهم کلاس مجازی رفتیم ایلسم رو گرفتم  الانم راه صحبت میکنم وفیلم و اهنگ هم که راحت میفهمم حالا بهت میخوام یه توصیه کنم بگرد یه معلم خوب پیدا کن و پولتو الکی دور نریز😉

ببین من ۶سال مداوم سفیر رفتم قبلشم کلی خودم خونده بودم نه میتونستم فیلم ببینم نه اهنگ میفهمیدم نه صح ...

عه چقد خوب؟ اره اتفاقا خودمم تو همین فکرم ولی نمیدونم کی خوبه !همه جا شده تبلیغ! استاد شما کی بود؟ کدوم شهر؟ مجازی باهم کار کردین ؟

عه چقد خوب؟ اره اتفاقا خودمم تو همین فکرم ولی نمیدونم کی خوبه !همه جا شده تبلیغ! استاد شما کی بود؟ ک ...

ببین عالی بود استادم من که همیشه دعاش میکنم کاری که سالها هیچ کس نتونست انجام بده رو واسه من انجام داد.اره واقعا منم مدتها گول این تبلیغات رو خوردم.من استادم خانم شجاعی بودن به بچه های خارج از کشور که مشکل زبان دارن و بچه های ایرانی که میخوان برن اونور وهیچی بلد نیستن اموزش میده  .من تهران هستم .ولی چون شرایطم جوری بود که نمیخواستم کلاس برم و چون خیلی هزینه کرده بودم  کلاسمونو مجتزی برگزار کردیم ولی خداییش خوب بود 

ببین عالی بود استادم من که همیشه دعاش میکنم کاری که سالها هیچ کس نتونست انجام بده رو واسه من انجام د ...

شماره تلفنی چیزی ازش دارین ک منم باهاش صحبت کنم ؟ من میخوام تافل بگیرم .اگه دوره هاشون بدردم میخوره لطفا خصوصی برام ی راه ارتباطی با ایشون بذارین.خیلی ممنون میشم😘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز