2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلات گوارشی از اعصابه اکثرا

اگه استرس و نگرانی زیادی داری یا یهو تنش بهت برخورده، اینجوری میشی

یا معده ت سرده باید گرمش کنی

چیزهای سرد کمتر بخوری

خوراکی های برای تقویت معده مصرف کن

عاروق

مثل من، بعد سزارین اقا پزشک اومد گفت از صبح دفع گاز داشتی؟؟ منم این شکلی😶😶 تو دلم گفتم جاااااان !!!!!!!!

نمیدونستم یعنی چی😂😂😂

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

مشکلات گوارشی از اعصابه اکثرااگه استرس و نگرانی زیادی داری یا یهو تنش بهت برخورده، اینجوری میشییا مع ...

انقد. اعصابم تو این مدت خورد شده که دیگه وا دادم استرس و نگرانی همیشه دارم ولی یه شب بعد شام یهو اینطوری شدم ببخشید ققط بادگلو از صبح که بیدار میشم هست تا وقتی که دراز بکشم قطع میشه همین که بلند میشم شروع میشه

انقد. اعصابم تو این مدت خورد شده که دیگه وا دادم استرس و نگرانی همیشه دارم ولی یه شب بعد شام یهو این ...

شربت kds کمکت میکنه

خودم چند وقت یکبار میخورم، هم واسه زخم معده هم درد هم رفلاکس و هم بی اشتهایی و تهوع و نفخ معده عالیه

مخصوصا الان که هیچکدوم حال خوبی نداریم از زندگی لازمه استفاده کنیم

مشکل معده نداری؟

آزمابش خون کامل حتی ندفوع از لحاظ میکروب و التهاب همه شون عالی سونو شکم و لگن اونن نرمال حتی آنزیم کبد و پانکراس هم خوب رفتم دکتر بهم پنتو ۴۰ داد با دمپریدون که یه چند روز خوردم تاثیر نداشت و بیشتر احتباس ادرار گرفتم قطع کردم الان ققط صبح و ناهار دایمتیکون میخورم ببینم می میشه

قبلش اصلا نداشتی ینی :/

نا والا چرا تجربه سوزش معده داشتم یه فاموتیدین میخوردم حل میشد ولی این یهویی آروغام زیاد شد فقط وقتی میخوابم نیست همین که حرکت میکنم و روزمره هست

شربت kds کمکت میکنهخودم چند وقت یکبار میخورم، هم واسه زخم معده هم درد هم رفلاکس و هم بی اشتهایی و ته ...

شاید هم ار اعصابه اینطوری شدم نگرانم سرطانی توموری باشه