من تا امروز4.5بار دکتر پوست رفتم جاهای مختلف کلی دارو و پماد برام تجویز کردن همین دو هفته پیش هم رفتم یه جای دیگه ولی بعد از مصرف پماد و داروهاش جوشام بدتر از قبل شد،صورتم پر از جای جوش قرمز و منافذ باز و هرروز هم جوشای جدید ظاهر میشه رو صورتم جوشای زیر پوستی بیرونی بزرگ کوچیک،لطفا اگه پماد خوب چیزی سراغ دارین بگید😭
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من هر وقت که صورتم نسبت به یک ماده پوستی حساسیت نشون میده دون دون میشه و بصورت جوش های ریز و کوچیک ظاهر میشه در همچین مواقعی دیگه هیچی به صورتم نمیزنم تنها چیزی که میزنم یک ضد آفتاب سفید رنگ رو با بیوتی بلندر روی جوش ها فید میکنم و اینکارو دو بار در روز انجام میدم هم سریع از بین میره و هم جاش نمیمونه