2777
2789
عنوان

دلم گرفته

39 بازدید | 7 پست

شماهم مثل من تو پریودی دلتون میگیره؟بی دلیل دلم گرفته هم دوست دارم با کسی حرف بزنم هم حوصله ی هیچ کسو ندارم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

دله کی نگرفته

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

من پریود نیستم ولی منم دلم گرفته

👀 کامنت هامو لایک نکنیدلطفا....اونایی ک می.خا.رن 🤭😅🤦خصوصی من نیاین یا ریپلی نکنید حوصلتون و ندارم.اصالت خیلی مهمه...آدما هرچی اصیل تر باشن واقعی تر...نجیب تر... و خاکی تر اند 👌💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریود نیستم ولی منم دلم گرفته

دوست دارم از این وضعیت درام.چیکار کنیم🥲

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

دوست دارم از این وضعیت درام.چیکار کنیم🥲

از خودم فراری ام نمیدونم کجا برم راحت شم

👀 کامنت هامو لایک نکنیدلطفا....اونایی ک می.خا.رن 🤭😅🤦خصوصی من نیاین یا ریپلی نکنید حوصلتون و ندارم.اصالت خیلی مهمه...آدما هرچی اصیل تر باشن واقعی تر...نجیب تر... و خاکی تر اند 👌💚

از خودم فراری ام نمیدونم کجا برم راحت شم

حتما یه علتی داره علتشو پیدا کن و حلش کن یا باهاش کنار بیا

حتما یه علتی داره علتشو پیدا کن و حلش کن یا باهاش کنار بیا

علتش دلمه ک بکنم بندازمش دور