2777
2789
عنوان

دیروز همکارم

319 بازدید | 20 پست

اتمیل درست کرده بود ، بعد داشت میخورد ،من رفتم چایی بریزم ، یهو گفت ،اتمیل درست کردم ، میدونی دیگه

چیه؟😐 گفت آره نوش جون ، ادامه داد اتمیل جوپرک و با مغز و ...... منم همینجوری نگاهشش میکرد😐

نمیدونم فکر میکنه من با هوا زنده ام 😑 یه جوری رفتار میکنه انگار فقط خود غذا میخوره و دیگران با هوا زنده ان ،

یه همکار دیگه هم داشتیم رفتارش اینجوری بود 😕 همه اش دوست داشتن دیگران و تخریب کنم ،بعد از ظهر که میشد دور هم جمع میشدن همکاری دیگه مونو مسخره میکردن . نمیدونم ایراد از کنه یا اینا ، مثلا قبلا یکی دیگه از همکارام کار میکردم ،قابمه غذای منو بدون اجازه بر می داشت و غذای خودشو میداد 😐

منم نمیدونستم اتمیل چیه

بچهها تو باشگاه خوردن منم فهمیدم چیه😂

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂هزاران چو لبنان و چون آن و این ، فدای یکی خشت ایران زمین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم باهاشون خیلی خوبی و چیزی نمیگی ازت استفاده میکنن

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

میخواسته کلاس بذاره و بگه تو اتمیل نمیدونی چیه

این اتمیل رو انقد بزرگ کردن جایی میخوام بگم اتمیل میخورم خجالت میکشم که بقیه فکر نکنن دارم کلاس میزارم واسه همین میگم جو رو پختم دارم میخورم🥴😂

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

این اتمیل رو انقد بزرگ کردن جایی میخوام بگم اتمیل میخورم خجالت میکشم که بقیه فکر نکنن دارم کلاس میزا ...

خب یه عده واقعا همینن. یعنی حتی نمیدونن چیه یا به چه درد میخوره کاربردش چیه فقط چون فکر میکنن با کلاسه باهاش ادا درمیارن