2777
2789
عنوان

پتم و پیرسینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
خدا حفظش کنه خواهرررالبته این بچه اولم نیستاقبلا مرغ و کفتر داشتم جوجه هم دراوردم ولی خب🤣

مرسی قشنگم توهم همینطور✨️ وای خوشبحالت این فقط تخم پوچ میزاره جوجه نمیشن و دوتا بودن یکیشونو دادیم رفت🙁

ی کاربر قدیمی که رمز عبورش رو یادش رفت😑😵💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاکریمه؟

اره یاکریمه

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

مرسی قشنگم توهم همینطور✨️ وای خوشبحالت این فقط تخم پوچ میزاره جوجه نمیشن و دوتا بودن یکیشونو دادیم ...

مرع عشق و عروس و اینا؟ ازشون هیچی نمیدونم

اگه کبوتره که من دو بار تخم گزاشت هر دوبارش جوجه شد

یکیشو انقد غذا داد مادرش مرد دومیهم بزرگ شد گربه خوردش🥲

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

مرع عشق و عروس و اینا؟ ازشون هیچی نمیدونماگه کبوتره که من دو بار تخم گزاشت هر دوبارش جوجه شدیکیشو ان ...

عزیزممممم نه من عروس هلندی ماده دارم ک جفتش کردیم و یکم اذیت کردن مجبور شدیم جدا کنیم بچم ۸ تا تخم گذاشت😂😭

ی کاربر قدیمی که رمز عبورش رو یادش رفت😑😵💫

عزیزممممم نه من عروس هلندی ماده دارم ک جفتش کردیم و یکم اذیت کردن مجبور شدیم جدا کنیم بچم ۸ تا تخم ...

ایشالا که کلی جوجه در بیاره برات

من پرنده تزئینی نداشتم تا الان🤣

اوخییی یاااکریمم🫠🫠😍😍..فقط حواست باشه اون تیزی پیرسینگو نوک نزنه ها

نه تمیزنه اصن یاکریما انقدر خونگی نمیشن 🥲

چند روز دیگه هم منو ول میکنه میره بی معرفت🤣

نه تمیزنه اصن یاکریما انقدر خونگی نمیشن 🥲چند روز دیگه هم منو ول میکنه میره بی معرفت🤣

🫠🫠🥴🥴🥴خداییش خیلی گوگولین ..اگر خونگی باشه میمونه پیشت .یهو دیدی نوه دار هم شدی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه تمیزنه اصن یاکریما انقدر خونگی نمیشن 🥲چند روز دیگه هم منو ول میکنه میره بی معرفت🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

فکر نکنم پرواز بلد نیست کامل

ولی شاید خونگیشد

فعلا که تو حیاط برا خودش ول میچرخه🥲🤣

فکر نکنم پرواز بلد نیست کاملولی شاید خونگیشدفعلا که تو حیاط برا خودش ول میچرخه🥲🤣

ووی حواست باشه 😽 لقمه ش نکنه ها چون پروازم بلد نیست .یه قفس براش بخر بیار تو خونه کنار خودت

ووی حواست باشه 😽 لقمه ش نکنه ها چون پروازم بلد نیست .یه قفس براش بخر بیار تو خونه کنار خودت

ن بمیرم قفس دلم نمیاد

گربه اصن نمیتونه بیاد تو حیاطمون هم حیاطمون کوچیکه ۶م گربه راه نداره 😃

ن بمیرم قفس دلم نمیادگربه اصن نمیتونه بیاد تو حیاطمون هم حیاطمون کوچیکه ۶م گربه راه نداره 😃

حاجی گربه از زیر در هم رد میشه .عینهو ژله میمونن