2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

48 بازدید | 11 پست

چکار کردید کنار اومدید

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

باید میپرسیدی کیا خیانت ندیدن

اونوخ آمار میتونستی بشماری آمار اونایی ک خیانت دیدن بی شماره

و ۸۰ درصد کنار نیومد فقط دارن تحمل میکنن و اکثرا ب دو دلیل نداشتن پشتوانه و داشتن بچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید میپرسیدی کیا خیانت ندیدن اونوخ آمار میتونستی بشماری آمار اونایی ک خیانت دیدن بی شماره و ۸۰ درصد ...

احساس میکنم دگ ادم پایبند به رفتار و تقوا وجود نداره

همه تنوع طلبن و هیچکی متعهد نیس

متعهدم باشی یه خرابی چیزی پیدا میشه زندگیتو به گه بکشه

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
خودش خیلی پشیمونه و خیلی کنارمه ،خیلی محبت میکنه و هر روز میگه غلط کردم گ.ه خوردم .یه بار بوده و چها ...

نمیخوام ته دلت خالی شه ولی من دگ اعتماد ب کسی ک ی بار خیانت کرده نمیکنم شما چجوری تونستی

خودش خیلی پشیمونه و خیلی کنارمه ،خیلی محبت میکنه و هر روز میگه غلط کردم گ.ه خوردم .یه بار بوده و چهار سال پیش ولی من تازگی فهمیدم ،بچه دارم داغون شدم تا خودکشی رفتم هزار بار زدمش ابروش رفت ولی خوب یکم اروم شدم نسبت به روزای اول

نمیخوام ته دلت خالی شه ولی من دگ اعتماد ب کسی ک ی بار خیانت کرده نمیکنم شما چجوری تونستی

درست میگی ولی موضوع ما فرق داره،چند سال پیش خیلی اختلاف داشتیم خداییش اصلا اهل هرزگی نیس فقط رو لج یه بار رفته و همون یه بار بوده بعدش توبه میکنه ،خودش بیشتر از من ناراحته و فهمیده چه اشتباه بزرگی کرده ،وقتی ادم خودش،با تمام وجود بفهمه چقدر کارش،اشتباه بوده امکان تکرار کم میشه.جلو همه قول داد بار اخرش باشه ،

منم اعتماد قبلو ندارم ولی اینکه خودش به شدت پشبمونه و فهمیده هیچ کس زن خودش نمیشه خیلی تاثیر داره

احساس میکنم دگ ادم پایبند به رفتار و تقوا وجود نداره همه تنوع طلبن و هیچکی متعهد نیس متعهدم باشی یه ...

یا اینایی هست که گفتی

یاهم اگه طرفین خیانت نکنن مشکلات دیگه زندگی هارو خراب میکند مثل خانواده ها دخالت ها اخلاقای بد طرفین ووو...

زندگی واقعا ی چیز عجیبه تلخ اما دوست داشتنی